ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ «Ὁ μουσικὸς Ὄρθρος κατὰ τὴν ψαλτικὴν παράδοσιν τῆς Πόλης» Άρχοντος Μαΐστορος της Μ.τ.Χ.Ε. κ. Γρηγορίου Νταραβάνογλου.

ΑΛΕΞΙΟΣ ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Φωτορεπόρτερ - Οπερατέρ Films Producer
ΝΤΑΡΑΒΑΝΟΓΛΟΥ.jpg

Αγαπητοί συνάδελφοι Ιεροψάλτες και φιλόμουσοι της βυζαντινής μουσικής χαίρετε!
Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον ΆΡΧΟΝΤΑ ΜΑΪΣΤΟΡΑ ΤΗΣ Μ.Τ.Χ.Ε ΓΡΗΓΟΡΗ ΝΤΑΡΑΒΑΝΟΓΛΟΥ μπορείτε να παρακολουθήσετε το Β ΜΕΡΟΣ σε μαγνητοσκόπηση από την PCMVIDEO Δικτυακή τηλεόραση αύριο Σάββατο στις 9 το βράδυ 21/05/2022 συνέντευξη εφ όλης της ύλης η οποία δόθηκε στο συνεργάτη μας ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΝΤΕΤΣΙΚΑ με αφορμή την νέα έκδοση που έχει κυκλοφορήσει με τίτλο «Ο μουσικός Όρθρος κατά την ψαλτική παράδοση της Πόλης» αναφορά στο μεγάλο Δάσκαλο Γεώργιο Τσατσαρώνη και τον ιστορικό σύλλογο Φίλων βυζ. Μουσικής.

Το βίντεο θα κάνει πρεμιέρα στον παρακάτω σύνδεσμο

Επιμέλεια-Παρουσίαση : Απόστολος Ντέτσικας
Διεύθυνση Παραγωγής : Ιωάννης Πεφάνης '' Athens Art ''
Σκηνοθεσία: Αλέξιος Νικολουτσόπουλος PCMVideo production
Εικονολήπτες: Χριστίνα Νικόλαου Δημήτρης Παπαδόπουλος
Χειριστής Drone: Παναγιώτης Νικολουτσόπουλος
Φωτισμός ηχοληψία: Ιωάννης Πετρόπουλος
Μια παραγωγή της Studio A PCM Video production
(Copyright © 2022, All Rights Reserved)
Σας ευχόμαστε καλή ακρόαση

Το Τηλεοπτικό Δικτυακό κανάλι APCM.Video production προβάλει την Εκκλησιαστική βυζαντινή Μουσική και Πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας αλλά και τα πρόσωπα που υπηρετούν αυτή μέσω του Διαδικτύου σε όλο τον κόσμο, και είναι Αρωγός στη διάσωση και προβολή της Ελληνικής Πολιτιστικής κληρονομιάς, αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες της Κοινωνίας μέσα από τα βίντεο και τα Ηλεκτρονικά μέσα Δικτύωσης πάντοτε με έγκυρο Ρεπορτάζ.

Πρεμιέρα Σάββατο βράδυ στις 9 Από την Διαδικτυακή τηλεόραση A.PCMVIDEO με την στήριξη του Athens art και του Ιδρύματος Μουσικής της Ι.Α.Α
 
Last edited:
Top