Δύναμις - Όσοι εις Χριστόν - Αθ. Καραμάνη

ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ ΔΑΝΙΗΛ

Παλαιό Μέλος
Ανεβαζω απο το διαδυκτιο βιντεο με το ΄΄Οσοι εις Χριστον΄΄ δυναμις σε συνθεση του αιμνηστου Αθανασιου Καραμανη το οποιο ψαλλει ο πρωτοψαλτης του καθεδρικου ναου της πολεως του Καρλοβασιου Σαμου ΄΄Η κοιμησις της Θεοτοκου΄΄ Γιαννουτσος Κωνσταντινος!!!!Η ηχογραφηση ειναι ζωντανη και ο ηχος ειναι πρωτος!!..Χαιρε δασκαλε!!!
 

Γιώργος Μ.

Γιώργος Μπάτζιος
Ευχαριστούμε πολύ, Δάνο και είναι καλό που το ανέβασες, γιατί αυτή η ωραία σύνθεση του άρχοντα μάλλον δεν έχει τύχει της δέουσας αποδοχής.
Εντύπωση προκαλεί: α) η πιστότητα της εκτέλεσης από τον κ. Γιαννούτσο, β) η (καλώς εννοούμενη) ομοιότητα με το ύφος του Αθ. Πέττα.
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΑΓΓΕΛΗΣ

Ανδρέας Αγγελής
Aγαπητέ κ.Κώστα σας ευχαριστούμε για την ωραιότατη ερμηνεία του΄Δύναμις του Όσοι εις Χριστόν σε μέλος του Αειμνήστου Αθ.Καραμάνη.Τυχερό το Εκκλήσιασμα του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Σάμου και όχι μόνο...
Με Ιδιαίτερη εκτίμηση

Ανδρέας Αγγελής
 

ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ ΔΑΝΙΗΛ

Παλαιό Μέλος
Βρηκα σε καλυτερη στιγμη την φωτογραφια απο το αρχειο του Θεοδωρου του Βασιλειου και την ανεβαζω!!!ξεχωριζω μαζι με τον κ Γιαννουτσο τον κ. Ταλιαδωρο τον Θεοδωρο Βασιλειου και τον κ Χουρμουζιο Νταραβανογλου..
Ανεβαζω και το κειμενο απο την λειτουργια του κ.Σιαπεροπουλου
 

Attachments

  • DSC04178.JPG
    DSC04178.JPG
    645.8 KB · Views: 25
  • Δυναμις Καραμανη.jpg
    538.9 KB · Views: 82
Top