Δομέστικος Δρ. Γεώργιος Μπιλάλης, ιδρυτής του ψαλτικού συνόλου Romeiko Ensemble

ΑΛΕΞΙΟΣ ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Φωτορεπόρτερ - Οπερατέρ Films Producer
DSC04692.JPG

Στο συλλείτουργο που τελέσθηκε Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Καλογρέζα.
Της ακολουθίας του Όρθρου και της Πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος,συλλειτουργούντων μετά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ανέων κ. Μακαρίου, Ιωαννίνων κ. Μαξίμου, Σιγκαπούρης Κωνσταντίνου και του οικείου Ποιμενάρχου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ.

Επίσης συλλειτούργησαν οι Πρωτοπρεσβύτεροι του Οικουμενικού Θρόνου, π. Άλεξ Καρλούτσος και π. Θωμάς Συνοδινός, ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Νέας Ιωνίας, Αρχιμ. Επιφάνιος και πλειάδα κληρικών.

ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας προσέφερε στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής μία Εικόνα της Παναγίας της Βουρλιώτισσας.
Στη Θεία Λειτουργία παραβρέθηκαν ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Μάρκος Μπόλαρης, Ο Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας,υποψήφιος περιφεριάρχης Αττικής.!

Στο δεξιό αναλόγιο του ναού τα ψαλτικά μέρη απέδωσε ψαλτικός χορός υπό την διεύθυνση του Ζαχαρία Καρούνη μουσικός και ερμηνευτής Πρωτοψάλτης Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Πράσινου Λόφου Ηρακλείου Αττικής,
Επίσης να επισημάνουμε ότι στο δεξιό αναλόγιο έψαλλε και ο Δομέστικος Δρ. Γεώργιος Μπιλάλης, ιδρυτής του ψαλτικού συνόλου Romeiko Ensemble.

Ενώ Στο αριστερό αναλόγιο του ναού χορός υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτη Ανδρέα Φύτρου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Καραπάνου Άνω Γλυφάδας.

Επεξεργασία ήχου και εικόνας: Ηχοληψία Αλέξιος Νικολουτσόπουλος Mastering. Engineer Φωτορεπόρτερ - Οπερατέρ
Films Producer
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Μια παραγωγή της Studio A PCM Video production WebTV
(Copyright © 2019, All Rights Reserved)

 
Top