Δικτυακά μαθήματα βυζαντινής μουσικής (Α. Νικολουτσόπουλος)

ΑΛΕΞΙΟΣ ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Φωτορεπόρτερ - Οπερατέρ Films Producer
[Σημ. Συντονιστή (ΔΚ)] Το θέμα αυτό κατά παράκληση του Α. Νικολουτσόπουλου είναι για ανακοινώσεις. Σχόλια/κριτική μεταφέρθηκαν στο θέμα Περί δικτυακών μαθημάτων βυζαντινής μουσικής (Α. Νικολουτσόπουλου).



Σκοπός αυτών των μαθημάτων είναι η δωρεάν εκμάθηση όλων αυτών που επιθυμούν να συνεχίσουν την πατρώα μουσική μας παράδοση.
Όπως και στο να βοηθήσουμε όλους εσάς οι οποίοι είστε μακριά από κάποιο κεντρικό σημείο και δεν έχετε την δυνατότητα να μαθητεύσετε κοντά σε δάσκαλο η σε κάποιο ωδείο λόγο απόστασης μακρινής από την Αθήνα η λόγο οικονομικής στενότητας.


Διαδικτυακά μαθήματα βυζαντινής μουσικής

Για να γίνει δεκτή η εγγραφή σας θα μας στείλετε τα πλήρη στοιχεία σας μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας τα οποία θα ελέγχονται εάν είναι αληθή για λόγους ασφαλείας και μετά θα λάβετε ηλεκτρονικά την απάντηση αλλά και το πρόγραμμα όπως και τι θα χρειαστείτε για την εκμάθηση και διδασκαλεία της βυζαντινής μουσικής.

Πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή σας στα μαθήματα βυζαντινής μουσικής μέσω (ηλεκτρονικής αλληλογραφίας) στο email Byzantinh.moysikh@gmail.com η στο κινητό τηλέφωνο (6932737738).
Υπενθυμίζουμε ότι τα μαθήματα επιμελούνται ο πρωτοψάλτης Αλέξιος Νικολουτσόπουλος και η ομάδα (βυζαντινής μουσικής) από καταξιωμένους ιεροψάλτες και μουσικοδιδάσκαλους. Επίσης συνεργαζόμαστε με μουσικές σχόλες και ωδεία στα θέματα εξετάσεων για πτυχίο η δίπλωμα.
 

Attachments

  • ΚΕΚΡΑΓΑΡΙΟ.jpg
    139.1 KB · Views: 110
Last edited:

ΑΛΕΞΙΟΣ ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Φωτορεπόρτερ - Οπερατέρ Films Producer




PCM Επιμέλεια παραγωγής βίντεο και επεξεργασία Ηχου studio A Αλέξιος Νικολουτσόπουλος

Σας καλωσορίζουμε στα δικτυακά μαθήματα βυζαντινής μουσικής

Οπτική και ακουστική μέθοδος διδασκαλίας
Όπως θα έχετε διαπιστώσει στις μαρτυρίες σταματάμε για να ξέρετε που βρισκόμαστε στη παραλλαγή

Από το Αργόν ( Αναστασιματάριο σελίδα 200) Κύριε εκέκραξα- (παραλλαγή)

Το μάθημα παραλλαγής εκτελεί ο πρωτοψάλτης και καθηγητής βυζαντινής μουσικής Αλέξιος Νικολουτσόπουλος

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε το μουσικό κείμενο σε φωτογραφία

Στο δεύτερο βίντεο κάναμε τα σταματήματα για να ξέρει ο μαθητής που βρισκόμαστε στην παραλλαγή!!!!
Ίσως η συγκόλληση του ήχου να μην είναι τόσο καλή και να χαλά το περιεχόμενο της παραλλαγής θα ξαναφτιάξουμε το βίντεο και θα το ξανανεβάσω!!!
 

Attachments

  • ΚΕΚΡΑΓΑΡΙΟ ΑΡΓΟΝ ΗΧΟΣ ΠΛΑ.pdf
    154.2 KB · Views: 94
Last edited:

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
[Σημ. Συντονιστή (ΔΚ)] Το θέμα αυτό κατά παράκληση του Α. Νικολουτσόπουλου είναι για ανακοινώσεις. Σχόλια/κριτική μεταφέρθηκαν στο θέμα «Περί δικτυακών μαθημάτων βυζαντινής μουσικής (Α. Νικολουτσόπουλου)».
 
Top