Διαβάστε κιαι αυτό

Αγαπητοί εν Χριστό αδελφοί, Χριστός Ανέστη.
Μετά από 7 χρόνια θητείας στο αναλόγιο σε εκκλησία της περιοχής της Βάρης, αποχωρώ γιατί έτσι το θέλησε ο νέος προϊστάμενος του Ναού, προκειμένου να φέρει τους επιθυμητούς δικούς του.
Η δικαιολογία αντικαταστάσεως αστεία –όμως έπρεπε να την αναμένω και κακολογώ τον εαυτό μου που δεν το αντιλήφθηκα εγκαίρως –όπως αστεία ήταν και η αντικατάστασης προ μηνός του αριστερού ιεροψάλτη (βαριά φωνή, πέρασαν τα χρόνια ,έχει πρόβλημα με τον τάδε ήχο και άλλα αστεία πράγματα ).
Δεν με ενόχλησε η αποχώρηση όσο ο τρόπος .Θα μείνω το καλοκαίρι να ξεκουραστώ και να κάνω διακοπές, και μετά βλέπουμε.
Για την θρησκευτική μου λατρεία ,όλο και κάπου θα πάω για να ακούσω κανέναν από εσάς εδώ γύρω στη περιοχή –και πιστεύω να με δεχθείται-ή θα κάπου θα ‘χωθώ’ ανάμεσα σε χορωδούς για να παρακολουθώ τα ψαλλόμενα.
Αυτά τα γράφω για να καταδείξω ακόμα μία φορά όπως έχει γραφεί εδώ σ’αυτό το φόρουμ, ότι είμαστε έρμαιοι και απροστάτευτοι στις ορέξεις ευτυχώς λίγων ??? (χωρίς χαρακτηρισμούς). Μην μου πείτε τι κάνει ο ‘μεγάλος’ προϊστάμενος κλπ, γιατί έμαθα, ότι τα έχει κανονίσει (ο μικρός προϊστάμενος τον δικό του τρόπο).
Να είστε όλοι καλά
 

npapadimit

Νικόλαος Παπαδημητρίου - Πύργος
Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου....:D
Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές ...:D
Κάθε εμπόδιο για καλό...:D
Ουδέν κακόν αμειγές καλού...:D
Έρως έρωτι νικάται...:D
Με λίγα λόγια μη στενωχωριέσαι φίλε γιατί ούτε οι Εκκλησιές τελειώσανε... ούτε και οι ψαλτάδες είμαστε τόσοι πολλοί που θα δυσκολευτείς να βρεις άλλη..
Θα βρεις άλλη!
(Πάντως εγώ 10 χρόνια στην Καλαμάτα ΔΕΝ βρήκα !!!!!!!!!!!!
Περιμένω, φυσικώ τω τρόπω, μήπως αδειάσει καμμια θέση αλλά απ' ότι φαίνεται θα πάω πρώτος!!!:D:D:D)
 
Last edited:

master_yianni

Αργός και μετά μέλους
Εμενα μια φορα (στο Birmingham) με απελυσαν και δωσαν την θεση μου σε εναν τελειως αμουσο (μεγαλο fish-ά!!! δηλαδη ο ανθρωπος πουλαγε fish and chips). Ο λογος ηταν οτι ο εν λογω κυριος εδωσε "φακελακι" στον ιερεα και την επιτροπη, και δεχτηκε να ψαλλει δωρεαν, επειδη λεει "το ειχε ταμα"! Αντε βγαλε ακρη! Οπως λεει και ο Νικος Ξανθοπουλος και Αντζελα Ζηλεια "Κανε το σταυρο σου και προχωρησε".
 
Last edited:
Νά είσαι καλά φίλε Nίκο.γέλασα με το χιούμορ σου και σ'ευχαριστώ.Ασφαλώς και δεν στεναχωριέμαι, δεν χάθηκε ο κόσμος αν περιμένω και εγώ όπως και εσύ 10 χρόνια! Καλοκαίρι μπαίνει, μπάνια, διακοπές, ψάρια, ούζο κλπ .Κάτι θα βρεθεί χειμωνιάζοντας.
 
Top