Δημόσιο ευχαριστήριο

Χρύσανθος80

Παλαιό Μέλος
Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στον πρωτοπρεσβύτερο π.Κωνσταντίνο Κουκουβίνη για την αγαστή και αψεγάδιαστη συνεργασία του όλο αυτό το χρονικό διάστημα ( 01.06.2010 - 30.05.2018 )που υπηρέτησα στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μηλεών ως πρωτοψάλτης.
Η εκκλησία δυστυχώς δοκιμαζόμενη από την γενικότερη και όχι μόνο οικονομική κρίση δεν μπορεί να σηκώσει το οικονομικό ενός ιεροψάλτη κατηρτισμένου και επιλέγει κάποιον πρακτικό από τη γύρω περιοχή.
Στο μήνυμα μου θέλω να καταστήσω σαφές ότι ΔΕΝ υπάρχει καμία διαφορά είτε επί προσωπικού είτε επί εκκλησιαστικού θέματος ούτε φυσικά με κατέχει πικρία για την λύση της συνεργασίας
Στα οκτώ χρόνια που υπηρέτησα του αναγνωρίζω το γεγονός ότι ΠΆΝΤΑ έψαλλε τον Όρθρο μαζί μου , βοηθώντας με γιατί μέχρι και πριν δύο χρόνια ήμουν μόνος μου απάνω στο αναλόγιο.
Κλείνοντας θα ήθελα να δικαιολογήσω το ευχαριστήριο μου τοποθετώντας το εδώ , γιατί πέρα από τα όσα γράφονται κατά καιρούς και για διάφορες περιπτώσεις ιερέων πρέπει να εξαίρουμε και τους ιερείς που είναι άψογοι και συνεργάτες με τους ιεροψάλτες τους .


Μετα τιμής
 
Top