Δημόσια μηνύματα επισκεπτών στη σελίδα προφίλ

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
Χαιρετώ όλους, παρά τις παλαιότερες προειδοποιήσεις μου, παρατηρώ οτι κάποιοι παρεξηγούν τα δημόσια μηνύματα επισκεπτών στη σελίδα προφίλ των μελών (που τα βλέπουν όλα τα εγγεγραμένα μέλη του forum) με τα ιδιωτικά προσωπικά μηνύματα (ΠΜ) που τα βλέπουν μόνο οι παραλήπτες τους. Σαν αποτέλεσμα απενεργοποίησα τα δημόσια μηνύματα επισκεπτών του δημόσιου προφίλ για τα νεοεγγραφόμενα μέλη στο εξής. Για όλα τα υπάρχοντα μέλη που θέλουν να απενεργοποιήσουν τα μηνύματα στο δημόσιο προφίλ τους:

Στον Πίνακα Ελέγχου | Επεξεργασία Επιλογών (πατήστε εδώ για να πάτε κατευθείαν εκεί), στην ενότητα "Μηνύματα Επισκεπτών", απεπιλέξτε εκεί που λέει "Θέλω να δέχομαι μηνύματα επισκεπτών στο δημόσιο προφίλ".

Εάν έχετε στείλει τέτοια δημόσια μηνύματα που προορίζονταν για προσωπικά, ζητήστε (με ΠΜ) από τους παραλήπτες να τα διαγράψουν από τη σελίδα προφίλ τους.

Σε περίπτωση που θέλετε να κρατήσετε τη λειτουργία μηνυμάτων επισκεπτών αλλά έχετε λάβει μηνύματα που μάλλον είναι προσωπικά για σας και δεν τα θέλετε να φαίνονται δημόσια, διαγράψτε τα, τσεκάροντάς τα (έχει ένα κουτάκι στο κάθε μήνυμα πάνω δεξιά) και επιλέγοντας από τη λίστα στο κάτω μέρος της σελίδας "Διαγραφή μηνυμάτων" και πατήστε το κουμπί "Εκτέλεση" που βρίσκεται δίπλα.

Ευχαριστώ.
 
Top