[Ανακοίνωση] Δημιουργία γραμματοσειρών

Psaltis5700

Μέλος
Θα ήθελα να να ανακοινώσω πώς αναλαμβάνω την δημιουργία μουσικών και μη γραμματοσειρών είτε από σχεδιασμένους στο χαρτί και χειρόγραφα χαρακτήρες είτε από σχεδιασμένους στον υπολογιστή. Θα υπάρχει χρηματική αμοιβή η οποία δεν θα ξεπερνάει τα 25 Ευρω και θα ανταμείβει μόνο τον χρόνο που θα χρειαστεί για την δημιουργία. Η πληρωμή θα γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να ακολουθεί μια συγκεκριμένη διαδικασία:

1. Θα καταγράφει σε λευκό χαρτί τους χαρακτήρες που θέλει με μαρκαδόρο, στυλό ή μολύβι (οποιουδήποτε πάχους χρώματος).

2. Θα σκανάρει την σελίδα έτσι ώστε να περάσει τους χαρακτήρες σε ηλεκτρονική μορφή και σε αρχείο ΕΙΚΟΝΑΣ (.gif, .png, .jpeg κτλ.), είτε έγχρωμο είτε ασπρόμαυρο.

3. Θα αποστείλει στο e-mail: ptopalid@yahoo.com το σκαναρισμένο αρχείο και μαζί θα αναφέρει την αντιστοιχία των χαρακτήρων με τα γράμματα του πληκτρολογίου (π.χ ολίγον - α, πεταστή - π κ.ο.κ). Επίσης στο e-mail θα μπορεί να λέει και όποιες άλλες λεπτομέρειες θέλει.

Σε περίπτωση που κάποιος έχει τους χαρακτήρες σχεδιασμένους στον υπολογιστή θα ακολουθεί μόνο το 3ο βήμα.

Υ.Γ Υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας γραμματοσειράς σε Bold, σε Italic και σε bolditalic.

Υ.Γ 1 Τα χρώματα, το μέγεθος και το όνομα τις γραμματοσειράς το επιλέγετε εσείς.

Υ.Γ 2 Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία στείλτε προσωπικό μήνυμα στο Ψ. ή μήνυμα στο παραπάνω email (ptopalid@yahoo.com)

Υ.Γ 3 Παράδειγμα καταγραφής χαρακτήρων με μαρκαδόρο (προτιμάται) καθώς και τα μέσα καταγραφής που μπορούν να χρησιμοποιηθούν φαίνονται στις επισυναπτόμενες εικόνες.
 

Attachments

  • img027.jpg
    img027.jpg
    845.8 KB · Views: 22
  • PIXECT-20140827152702.jpg
    PIXECT-20140827152702.jpg
    83.3 KB · Views: 9

EIRYK EMNOSHELE

Qu'est-ce que je ferais sans toi?
Ακούγεται πολύ καλό. Πιστεύετε πως η πιστότητα θα είναι η ίδια με του πρωτότυπου; Αν έχετε πραγματικα αυτή τη δυνατότητα τοτε βεβαίως ενδιαφερομαι. Αν θέλετε δεστε αυτό εδώ. http://analogion.com/forum/attachment.php?attachmentid=70230&d=1356977310
Κάποια στιγμη πο υ θα βρω τον ανάλογο χρονο θα το μετατρεψω σε εικόνα και θα ακολουθησω και τα υπολοιπα βήματα όπως μας τα ειπατε πιο πανω εκτός και σας αρκεί το pdf.
Για την αντιστοιχία καλυτερα να ακολουθήσουμε το πιο προσφατο προγραμμα http://analogion.com/forum/showthread.php?t=28244
Σας ευχαριστουμε.
 

Psaltis5700

Μέλος
Αναλαμβάνω την δημιουργία γραμματοσειρών πολύ καλής ποιότητος (είτε μουσικών, είτε όχι). Για περαιτέρω πληροφορίες αποστείλατε Προσωπικό Μήνυμα στο ψαλτολόγιον.
 

Psaltis5700

Μέλος
Πωλούνται τα δικαιώματα της παρακάτω γραμματοσειράς (μόνη η μουσική όχι και του κειμένου.). Η τιμή περίπου στα 100€ (συζητιέται). Όποιος ενδιαφέρεται να στείλει ΠΜ.
 

Attachments

  • κασσιανη.GIF
    41 KB · Views: 74
  • 27.Τροπαριον Κασσιανης Στ.Καρασαββαιδη.pdf
    808.4 KB · Views: 67
Top