Δεμελής Γιώργος - Λαμπαδάριος Αγιου Δημητρίου Αμπελοκήπων

tb---

τσοπάνης
#1
Ξέρουμε ποιος ψάλει ως λαμπαδάριος στον εν λόγω ναό ?

Ευχαριστώ ~
 

agrovas

Βασίλης Αγροκώστας
#2
Ξέρουμε ποιος ψάλει ως λαμπαδάριος στον εν λόγω ναό ?

Ευχαριστώ ~
Αν δεν έχει αλλάξει κάτι , στον εν λόγω ναό αριστερά ψάλλει ο Γιώργος Δεμελής ο οποίος ψάλλει και καθημερινές στην Ι. Μονή Πετράκη. Ο Γιώργος κατάγεται απ' τα μέρη μου και είναι εκτός από ψάλτης είναι και πολύ καλός λαϊκός τραγουδιστής...

Επίσης είναι μέλος του forum με το όνομα GEORGE DEMELIS

Ελπίζω να βοήθησα.
 

tb---

τσοπάνης
#3
Ευχαριστώ για την απάντηση, το διαστάυρωσα και από άλλα μέλη του φόρουμ.

Ευχαριστώ πολύ ~
 

Λεωνίδας

Λεωνίδας Γαρουφαλῆς
#5
Ἀνακοινώνω ὅτι ὁ ἐν λόγῳ ἱεροψάλτης συνεκρότησε χορωδία μέ ἄλλους φίλους του και ἐξέδωσαν ψηφιακό δίσκο μέ παράκληση πρός τόν Ἅγιο Δημήτριο. Πρόκειται γιά πολύ ἐπιμελημένη ἐργασία. Καλό στήσιμο, σωστά ἀνθρώπινα ἰσοκρατήματα, περιλαμβάνεται ὅλο τό κείμενο τῆς παρακλήσεως. Πέρυσι ἀγόρασα τό c.d., νομίζω μάλιστα τά τυχόν ἔσοδα θά δοθοῦν στόν ἱερό ναό Ἁγίου Δημητρίου Ἀμπελοκήπων.
Συγχαρητήρια σέ ὅλους! :)
 

agrovas

Βασίλης Αγροκώστας
#10
Ο Γιώργος είναι ακόμη ένα άξιο παιδί της πόλης μας που διαπρέπει σε πολλούς τομείς εδώ και χρόνια στην πρωτεύουσα. Να θυμίσω και το Νίκο Νικολάου στο Ψυχικό το Δημήτρη τον Κατσικλή στην Πετράκη κι αν πάμε πιο παλιά τον Μέγα Χατζημάρκο ο οποίος τουλάχιστον για μας τους Βολιώτες αποτελεί το μεγαλύτερο πρότυπο...Γιώργο να είσαι καλά και να υμνείς τον Θεό με το υπέροχο τάλαντο που σου χάρισε!
 

tb---

τσοπάνης
#11
Πριν από λίγο επέστρεψα από τον Άγιο Δημήτριο Αμπελοκήπων. Αν και κάθισα μόνο στα Ανοιξαντάρια, θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια στον κ. Δεμελή για την όλη προσπάθεια και τον χορό ψαλτών που διηύθυνε, με ανάμικτη στελέχωση και ανομοιόμορφο κόσμο στο αναλόγιο απαρτιζόμενο από μαθητευόμενους και άλλους ψάλτες.

Ηχογραφήσεις υπάρχουν, αλλά δεν θα ήθελα να τις ανεβάσω.

Συγχαρητήρια και πάλι~
 
Top