Δασκαλούδης Κυριαζής

domesticus

Lupus non curat numerum ovium
κ. Λιναρδάκη,

Σεβόμενος ἐσᾶς καὶ τὸν συντονιστικό σας ρόλο δὲν θὰ ἐπιμείνω ἄλλο στὸ θέμα, μολονότι παρέμεινα ἐλαφρῶς ἀνικανοποίητος.
Συγχωρῆστε μου τὸ θράσος τῆς ἀνωνυμίας (ξέρω πὼς δὲν σᾶς ἀρέσει νὰ συνδιαλλέγεστε μὲ ἀνώνυμους) καὶ σᾶς εὐχαριστῶ γιὰ τὴν κατανόηση.
 

ybulbu

Μπουλμπουτζής Ιωάννης
ευσεβιστές.
Έτσι μας βλέπετε; Υπάρχει χάος μέγα μεταξύ του ευσεβιστή και του τραγουδιστή. Δεν είναι όλοι ακραίοι!!! Τα άκρα αυτά είναι απιλήψιμα!
 

DESPOTAS

Μέλος
ΦΙΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1989.ΕΙΜΑΙ Ο ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟΣ ΤΟΥ.ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ
 
Last edited:

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member

[Σημείωμα συντονιστή] Δημήτρη, παρατηρώ οτι αρκετές φορές σβήνεις τα μηνύματά σου αφού τα γράψεις. Σε παρακαλώ μην το κάνεις. Ιδιαίτερα όταν υπάρχουν σχόλια σε κάποιο σου μήνυμα (όπως εδώ) τα οποία μένουν "στον αέρα". Ευχαριστώ.
 

dimitris

Παλαιό Μέλος
Αν υπάρχουν σχόλια δεν τα σβήνω. Το παραπάνω του Δεσποτα δεν αναφέρεται στο δικό μου γιατί γράφτηκε 20/3 ενώ εγώ το είχα σβήσει από τις 12/3.
Ευχαριστώ.
 
Όντως υπάρχει κάποια κούραση στον σπουδαίο αυτόν ψάλτη. Μην ξαχνάτε όμως ότι ψάλλει συνέχεια στις ακολουθίες [συν τα μαθήματα στη σχολή]. Δεν είναι ο ψάλτης μόνο της Κυριακής....
Έχω διαπιστώσει όμως ότι όταν είναι λίγα άτομα στο αναλόγιο, τότε ψάλλει πιο αποδοτικά, όταν μαζεύονται πολλοί ίσως τον δυσκολεύουν, φωνάζει... Ίσως... Πρόκειται πάντως για πολύ σπουδαίο ψάλτη. Ένας γνωστός μου τον προσφωνεί "Δασκαλούδης, ο δάσκαλος". Επιφυλάσσομαι να βάλω κι άλλους ύμνους, από παλιές ηχογραφήσεις. Λίγα έχω, αλλά αξίζουν τον κόπο.

Ετσκι ακριβως ειναι! Αμα εχει κεφια....χαμός. Ας ειναι και καθημερινή
 

jhonny

Παλαιό Μέλος
Κωνσταντινου Αλεξανδρος;35709 said:
Παιδιά ανεβαστε τιποτα
Εισακούοντας την παράκλησή σου,ανεβάζω το μισό "Σώμα Χριστού" από ηχογράφηση στον Αγ.Αχίλλειο.Το άλλο μισό δεν ξέρω που βρίσκεται και αν υπάρχει:confused:Ακούγεται μόνο το "...πηγής αθανάτου" και η απόδοση,όπως θα ακούσετε,είναι συγκλονιστική!Εδώ ο Άρχοντας κατεβάζει τον ουρανό με τ'άστρα!Η ηχογράφηση δεν είναι και ότι καλύτερο βέβαια,αλλά περνάει σε δεύτερη μοίρα:)


Υ.Γ.Κανονικά ο Πανάγαθος Θεός,σ'αυτούς τους ανθρώπους σαν τον Κυριαζή,έπρεπε να βάζει "φρένο" στα 50 να μην μεγαλώνουν άλλο:D
 

Attachments

  • Πηγής αθανάτου....mp3
    4.4 MB · Views: 168
Last edited:

christos

ΖΤΙΑΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Με αφορμή το “Σώμα Χριστού” επισυνάπτω ένα χερουβικό σε πλάγιο πρώτο ίσως ένα από τα καλύτερα χερουβικά που έχει πει ο Δάσκαλος.
 

Attachments

  • ΧΕΡΟΥΒΙΚΟ KYPIAZHΣ.mp3
    7.9 MB · Views: 125

christos

ΖΤΙΑΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Τώρα που πήρα φόρα ακούστε και αυτό σε Β Ήχο, το ένα καλύτερο από το άλλο.
 

Attachments

  • Track09.mp3
    11.4 MB · Views: 78

christos

ΖΤΙΑΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Συγνώμη αλλά εκ παραδρομής δεν ανέβασα και το δεύτερο μισό του χερουβικού, το οποίο το έχω χωρισμένο σε 2 Track. Παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να τα ενώσει σε ένα γιατί δεν γνωρίζω τον τρόπο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

Attachments

  • Track10.mp3
    3.2 MB · Views: 68
Last edited:

christos

ΖΤΙΑΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ανεβάζω και 3 τραγούδια από τον Μεγάλο Δάσκαλο έτσι για το καληνύχτα. Εις αυριον τα σπουδαία. Παρακαλώ κάποιος από τους διαχειριστές να ανοίξει σχετικό θέμα.
 

Attachments

  • Track02.mp3
    4 MB · Views: 101
  • Track05.mp3
    7.5 MB · Views: 94
  • Track15.mp3
    4.2 MB · Views: 96

npapadimit

Νικόλαος Παπαδημητρίου - Πύργος
Το φετινό πανηγύρι;
Ακόμα να το ανεβάσετε!
Δε σας αναγνωρίζω...
Τι περιμένετε!!!
 

billapo

Μέλος
χαιρετε!!!!!!!παρακαλουμε τον φιλο μας Χρηστο Τζιαβα να ανεβασει τετοια κομματια του μεγαλου δασκαλου Κυριαζη Δασκαλουδη να ευφρανθουμε.!!!ευχαριστουμε εκ των προτερων.και οποιος αλλος εχει ευπροσδεκτο θα ειναι....ανεβαστε παιδια...
 
Top