[Ερώτηση] Δακτυλογραφήσεως συνέχεια;

Johnsteff

Στεφούλης Ιωάννης
Μαζί με ένα ακόμα αυτονόητο μεγάλο "ευχαριστώ" στους κεκοπιακότας της δακτυλογραφήσεως Βουδούρη παρατηρώ ότι από τα μέσα του 2011 εκάμφθη πως η διάθεσις προς συνέχισιν. Οφείλεται άραγε σε (δικαιολογημένη από κάθε άποψη) κόπωση ή σε άλλους λόγους;
 

mmamais

Μαμάης Μιχάλης
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον. Οφείλεται στο ότι κατ' αρχάς το παρόν μήνυμα δακτυλογραφήθηκε από ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ της ομάδας δακτυλογράφησης (είστε έξυπνος άνθρωπος και καταλαβαίνετε).

Επιπλέον, λόγω ελλείψεως χρόνου, η ομαδάρα μας προλαβαίνει να γράψει Βουδούρη μόνο στις διακοπές Χριστουγέννων, Πάσχα, Καλοκαιριού (το 12ήμερο γράφτηκαν καμμια 30ρια σελίδες). Δοξάζει το Θεό και εύχεται να παραμείνει η κατάσταση έτσι.

Το παραπάνω δεν είναι ειρωνεία, δεν θα θέλαμε να εκληφθεί έτσι λόγω του άτιμου, ψυχρού γραπτού λόγου, παρά μόνο διάθεση χιούμορ. Κ πάλι ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και ευελπιστούμε να γράψουμε και τίποτα άλλο σε νορμάλ χρονικό διάστημα.
 
Last edited:

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
Προσωπικά οφείλεται σε έλλειψη ελεύθερου χρόνου. Όποιος θέλει να συμμετάσχει στην προσπάθεια πέραν των φιλότιμων μελών που ήδη το έχουν κάνει και το κάνουν είναι ευπρόσδεκτος. Ελπίζω και εγώ κάποτε να προλάβω να συνεχίσω τα απομνημονεύματα.
 

mmamais

Μαμάης Μιχάλης
Ενημερωτικά προσέθεσα ότι έχει δακτυλογραφηθεί (πλήρες) στο Scribd (www.scribd.com)

Δώστε τον τίτλο τους και θα εμφανιστούν.
 

π. Μάξιμος

Γενικός Συντονιστής
Δώστε τον τίτλο τους και θα εμφανιστούν.
Νά εἶσαι καλά Μιχάλη!

Ἐγώ ἔδωσα γενικά «Αγγέλου-Βουδούρη»
καί βγήκαν:

Μηνολόγιον Αγγέλου Βουδούρη
Μουσικά Μαθήματα, Αγγέλου Βουδούρη
Αναστασιματάριον τόμος Α, Αγγέλου Βουδούρη
Τριώδιον τόμος Α, Αγγέλου Βουδούρη
Η Μεγάλη Εβδομάς, Αγγέλου Βουδούρη
Ανθολογία Ιακώβου Ναυπλιώτη
 
Top