Δακτυλογράφηση

Επισυνάπτω ξανά ολόκληρη την Μεγ. Εβδομάδα σε Μελωδό, χωρισμένη κατά ακολουθίες αυτή τη φορά. Περιλαμβάνονται και οι πρώτες σελίδες (17-65) που δεν είχαν δακτυλογραφηθεί με τον Μελωδό. Η σελιδοποίηση είναι ελεύθερη για προσωπική μορφοποίηση των κατόχων του προγράμματος. Υπενθυμίζω ότι τα αρχεία είναι της τελευταίας αναβάθμισης του Μελωδού (2013). Ευχαριστίες για μια ακόμη φορά στον κ. Μαμάη για τον κόπο του. Καλή χρονιά και καλή δύναμη σε όλους!
 

Attachments

  • Μεγ. Εβδομάς Βουδούρη.zip
    1.4 MB · Views: 366

neoklis

Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής
Τυχαία παρατήρησα, περιεργαζόμενος το PDF μετά το πρόσφατο τελευταίο μήνυμα, ότι μεταξύ των σελίδων 23 και 24 λείπουν οι συλλαβές « ...χη μου..».
 
Διότι λείπουν και από το χειρόγραφο του Βουδούρη. Κι εγώ στον Μελωδό το σημείο εκείνο το άφησα κενό. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι θα κατεβούμε στον Πα...
 

Attachments

  • document.pdf
    127.2 KB · Views: 141
Last edited:
Αρχείο pdf έχει ήδη ανεβάσει εδώ ο κ. Μαμάης, βάσει της σελιδοποίησης του χειρογράφου, όπως ζήτησαν οι κληρονόμοι του Βουδούρη. Εγώ χώρισα πρόχειρα τα αρχεία, μόνο για να διευκολύνω τους κατόχους του Μελωδού να τα μορφοποιήσουν όπως θέλουν για προσωπική χρήση.
 
Last edited:
Top