[Ερώτηση] Δάσκαλος φωνητικής στην Αθήνα

asimos psaltis

Ο ΑΣΗΜΟΣ
Έχετε κάποια αξιόλογη πρόταση στην Αθήνα για δάσκαλο που θα με βοηθήσει να στηρίξω σωστά τη φωνή μου, να μην κουράζομαι και να μην κουράζω.
 
Last edited:

nikosthe

Νίκος Θεοτοκάτος
Θα σου πρότεινα τον έμπειρο μπάσο της Λυρικής Σκηνής Αντρέα Παπαγρηγοριάδη, μαθητή του μεγάλου έλληνα βαθύφωνου Φραγκίσκου Βουτσίνου και θαυμαστή του Θρασύβουλου Στανίτσα. Αν θες περισσότερες λεπτομέρειες, στείλε ΠΜ.
 
Και φυσικά μην ξεχνάμε τον π.Πέτρο Πανταζή (ή αλλιώς παπαβαρότι ! - δεν είναι δικό μου το σχόλιο αλλά του Σεβασμιωτάτου Κηφησίας όταν τον άκουσε ! ) . Ξέρει ακριβώς τι εφόδια χρειάζεται ένας ψάλτης . Ήταν και αυτός ψάλτης πριν την χειροτονία του .
βλέπε σχετικά εδώ :

http://analogion.com/forum/showthread.php?t=18074&highlight=%F6%F9%ED%E7%F4%E9%EA%DE%F2
 
Last edited:
αγαπητε νικο χαιρε.θα ηθελα αν μπορεις να μου δωσεις καποια στοιχεια για τον συγκεκριμενο δασκαλο που αναφερεσαι διοτι καποια στιγμη θελω να ασχοληθω με την φωνητικη.σε ευχαριστω εκ των προτερων
 
Last edited:
E

emakris

Guest
Και φυσικά μην ξεχνάμε τον π. Πέτρο Πανταζή (ή αλλιώς παπαβαρότι ! - δεν είναι δικό μου το σχόλιο αλλά του Σεβασμιωτάτου Κηφησίας όταν τον άκουσε!). Ξέρει ακριβώς τι εφόδια χρειάζεται ένας ψάλτης. Ήταν και αυτός ψάλτης πριν την χειροτονία του.
Και, εκτός αυτού, ξέρει πώς να φέρεται στον ψάλτη, ως ιερέας πλέον. Εξαιρετικός. Έχουμε συνεργαστεί σε ενορία και το γνωρίζω.
 
Last edited:
Top