Γρηγορότερη φόρτωση της ιστοσελίδας "Ψαλτολόγιο"

Gerasimos monaxos

Ο Αγιορείτης κακοφωνίξ
#1
Αρκετοί θα έχουν παρατηρήσει την "αργή" φόρτωση της ιστοσελίδας "Ψαλτολόγιο" (ειδικά όσοι δεν έχουν γρήγορο ιντερνετ). Η κυριότερη "αιτία" της καθυστέρησης αυτής, δεν είναι ο φόρτος του server, αλλά το logo με τα "κοκοράκια", στο πάνω μέρος της σελίδας.
Κάνοντας ένα tip, ο χρόνος φόρτωσης μειώνεται πάρα πολύ :love:
Εγκαταστήστε στον browser το plugin "Adblock Plus" (ή κάποιο αντίστοιχο γιά τον δικό σας browser - χρησιμοποιείται γιά το μπλοκάρισμα των διαφημίσεων), και μπλοκάρετε την φόρτωση του συγκεκριμένου logo. Το άνοιγμα των σελίδων του Ψαλτολογιου θα γίνεται "σφαίρα" ;) απλώς δεν θα περιέχει το logo στο πάνω μέρος :rolleyes::whistle:
Επίσης, όταν κάποιος θελήσει να "αποθηκεύσει" κάποια συγκεκριμένη σελίδα που Ψαλτολογίου, το μέγεθος του αρχείου είναι γύρω στα 10ΜΒ, ενώ αν λείπει το logo, η ίδια "αποθήκευση" της σελίδας, δεν ξεπερνά το 1.5ΜΒ (συνήθως δίνει αρχείο, γύρω στα 700kb).
Οι έχοντες γρήγορη σύνδεση, δεν χρειάζονται το παραπάνω tip. Μπορούν να απολαμβάνουν το logo :D
!!! ΠΡΟΣΟΧΗ... ΜΗΝ ρυθμίσετε το plugin ώστε να "μπλοκάρει" ΟΛΕΣ τις εικόνες στην σελίδα "Ψαλτολόγιο", γιατί τότε δεν θα σας δείχνει ούτε τις φωτό που βρίσκονται μέσα στα θέματα...
 
Last edited:

Παναγιώτης

σκολιοὶ γὰρ λογισμοί, χωρίζουσιν ἀπὸ Θεοῦ
#2
v3 κοκοράκια πλάτους 1920px - 1.4MB
v4 κοκοράκια πλάτους 960px - 0.4MB

Νομίζω και σε 4Κ ανάλυση δεν θα υπάρχει διαφορά.
 

Attachments

Top