Καλωσορίζω στην ομάδα των συντονιστών τον αγαπητό Μάρκελλο Πιράρ ο οποίος θα βοηθήσει στο συντονισμό της ενότητας "Βιβλιοπαρουσιάσεις και βιβλιοκριτική". Εύχομαι καλό κουράγιο και τον ευχαριστώ και δημόσια που δέχτηκε την πρότασή μου.
Καλωσορίζω στην ομάδα των συντονιστών τον αγαπητό Μάρκελλο Πιράρ ο οποίος θα βοηθήσει στο συντονισμό της ενότητας "Βιβλιοπαρουσιάσεις και βιβλιοκριτική". Εύχομαι καλό κουράγιο και τον ευχαριστώ και δημόσια που δέχτηκε την πρότασή μου.
Κι εγώ να καλωσορίσω με τη σειρά μου τον αγαπητό Μάρκελλο τον οποίο σε πρόσφατο επαγγελματικό μου ταξείδι στις Βρυξέλλες συνάντησα και είχαμε μικρή συνομιλία!
Καλή δὐναμη!
Στενοχωρούμενος για την τροπή που πήραν τα πράγματα και ειδικά για τη συνεχιζόμενη δυσκολία συνεννόησης μεταξύ αρκετών μελών και του Διονυσίου, με λύπη κάνω δεκτή την παραίτησή του από την ομάδα των συντονιστών.
Τον ευχαριστώ πολύ για όλα όσα προσέφερε από τις γνώσεις του και το πολύπτυχο και σημαντικό έργο του από τα οποία είμαι σίγουρος αρκετοί (εγώ σίγουρα) ωφελήθηκαν και θα ωφελούνται διαβάζοντάς τα. Τον ευχαριστώ για τη σημαντική βοήθειά του στο συντονισμό και του εύχομαι τα καλύτερα για το έργο του.
Χαιρετώ όλους και ανακοινώνω επίσημα την αποχώρηση από την ομάδα των συντονιστών του Χρίστου Ψωμιάδη με δική του επιθυμία. Ευχαριστώ από εδώ το Χρίστο για τη βοήθειά του στο συντονισμό και εύχομαι να συνεχίσει να προσφέρει στο Ψαλτολόγιον όπως έχει κάνει απλόχερα ώς τώρα.
Δράττομαι της ευκαιρίας επίσης να ανακοινώσω αναδρομικά και την αποχώρηση (εδώ και μήνες) της Μαγδαληνής Κουμπαρούλη από την ομάδα των συντονιστών. Την ευχαριστώ επίσης για τη βοήθεια και την προσφορά της.
Χαιρετώ όλους και ανακοινώνω επίσημα την αποχώρηση από την ομάδα των συντονιστών του Χρίστου Ψωμιάδη με δική του επιθυμία. Ευχαριστώ από εδώ το Χρίστο για τη βοήθειά του στο συντονισμό και εύχομαι να συνεχίσει να προσφέρει στο Ψαλτολόγιον όπως έχει κάνει απλόχερα ώς τώρα.
Προσωπικοί λόγοι με "ανάγκασαν" να παραιτηθώ...κάποιους θα στεναχωρήσει η αποχώρηση μου, κάποιους όμως θα τους χαροποιήσει...εγώ πάντως τους ευχαριστώ όλους.
Καλή συνέχεια και καλές γιορτές...
Εκ μέρους όλων των συντονιστών καλωσορίζω στην ομάδα συντονιστών το Γιάννη Μπουλμπουτζή (ybulbu) ο οποίος θα αναλάβει να βοηθήσει στην ενότητα Ηχογραφήσεις [1].
Εύχομαι καλή δύναμη στο Γιάννη και τον ευχαριστώ.
[1] Σαν συντονιστής ενότητας μόνο, δεν θα είναι δηλαδή υπεύθυνος για το συντονισμό άλλων ενοτήτων του φόρουμ οπότε μην τον ενοχλείτε παρακαλώ για συντονιστικά θέματα που δεν αφορούν τις ηχογραφήσεις. Ευχαριστώ.
Κι εγώ θέλω να ευχαριστήσω θερμά την υπόλοιπη ομάδα των συντονιστών για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε! Ελπίζω, με τη βοήθειά τους, όπως και των υπολοίπων μελών του forum, να ανταπεξέλθω σε ικανοποιητικό βαθμό στα καινούρια μου καθήκοντα.
Κι εγώ θέλω να ευχαριστήσω θερμά την υπόλοιπη ομάδα των συντονιστών για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε! Ελπίζω, με τη βοήθειά τους, όπως και των υπολοίπων μελών του forum, να ανταπεξέλθω σε ικανοποιητικό βαθμό στα καινούρια μου καθήκοντα.
Εκ μέρους όλων των συντονιστών καλοσωρίζω στην ομάδα συντονιστών το Νίκο Θεοτοκάτο, ο οποίος θα αναλάβει να βοηθήσει στην ενότητα Θεωρία και Πράξη της Ψαλτικής.
Και αυτός είναι συντονιστής συγκεκριμένης ενότητας, οπότε παρακαλώ μην τον ενοχλείτε για συντονιστικά θέματα άλλων ενοτήτων.