Από Κυριακή 11 Οκτώβρη 2009, ήχος Α'

haris1963

παλαιότατο μέλος
Το βδομαδιάτικο κερασματάκι, από τα σημερινά ψαλθέντα. Δεν ανεβάζω το Δοξαστικό των Πατέρων, γιατί το ανέβασα και αλλού καλύτερο.

Σήμερα είχα την χαρά να φιλοξενήσω στο αναλόγιο, τον π. Αβέρκιο από την Καλύβη Τιμίου Προδρόμου Αγίας Άννης Αγίου Όρους. Επίσης και κάποιο γνωστό μέλος του Ψαλτολογίου, που αν θέλει μπορεί να φανερωθεί.

Ανεβάζω τα Λειτουργικά και το Άξιον Εστίν, Φρυγίου του Μιχαήλ Χατζηαθανασίου. Τα ίσα και οι συμψάλλοντες δεν ακούγονται πάντα πολύ καλα, αλλά έτσι είναι οι ζωντανές ηχογραφήσεις... Λόγω των αρκετών μελών της Χορωδίας του Αναλογίου, έβαλα μπροστά τα κείμενα από τον Πετρίδη.

Χαραλάμπης

ΥΓ. Για να μη με ρωτάτε γιατί έβαλα λειτουργικά σε Φρύγιο (που νοείται μάλλον πλ. Α'), σας λέω από τώρα, πως ήταν παραγγελιά ...του ιερέως. Τον έχω μεγάλη αγάπη και δεν του χαλώ χατήρια, για ...μικροαλλαγές.
 

Attachments

  • 2009-10-11_Leitourgika_FrygiosX'Athanas_Symewnidis.mp3
    8.6 MB · Views: 75
  • 2009-10-11_AxionEstin_FrygiosX'Athanas_Symewnidis.mp3
    7.6 MB · Views: 66

haris1963

παλαιότατο μέλος
Από την ίδια μέρα, ανεβάζω και τη Δοξολογία που είπαμε (μετά από παράκληση φίλου-συναδέλφου). Πρόκειται για αυτήν σε Πλ. Δ' επτάφωνο (Μαχούρ) του Ισαάκ Κοσμά Καισαρέως, που γράφηκε περί το 1860.

Δεν ήθελα να την ανεβάσω, γιατί εκεί στο "...και αινετόν", εμφανίζεται ...κάποιο εμπόδιο :)D), αλλά το υπόλοιπο είναι υποφερτό, οπότε ...άντε!

Χαραλάμπης

ΥΓ. Είμαι της γνώμης, πως καλό είναι, οι ηχογραφήσεις των μελών από την ίδια μέρα, να μπάινουν στο ίδιο θέμα, όπως και παλιότερα. Μετά, μπορεί να μπεί σύνδεσμος, από τη σελίδα καθενός στις "Ηχογραφήσεις".
 

Attachments

  • 2009-10-11_Doxologia_PLD_IsaakKaisarews_Symewnidis.mp3
    16.1 MB · Views: 114
Top