Απολυτίκια και κοντάκια των εορτών του ενιαυτού σε ηχητικό

live67

Νέο μέλος
#1
υπάρχουν κάπου ηχητικά τα κοντάκια (αυτά που συνήθως συναντούμε) εκτός από του Σουρλατζή που τα βρήκα;
 
#2
Kαλημέρα! Βρίσκομαι στην ευχαριστή θέση να απαντήσω θετικά στο παραπάνω ερώτημα διότι μου δίνεται η δυνατότητα να προσφέρω στον αγαπητό φίλο αλλά και σε όλη την κοινότητα του Ψαλτολογίου τα κοντάκια σε ερμηνεία του δασκάλου μου π. Ραφαήλ Γκουρβέλου. Θα ήθελα να σημειώσω ότι οι εν λόγω ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν για εκπαιδευτικούς λόγους. Τέλος, επιθυμώ να προσθέσω ότι το μεγαλύτερο μέρος των κοντακίων έχει ληφθεί από το μουσικό βιβλίο "Συλλογή Ιδιομέλων Μανουήλ Πρωτοψάλτου" σε εξήγηση Χουρμουζίου Χαρτοφύλακος. Τα υπόλοιπα έχουν ληφθεί από το μουσικό βιβλίο "Λειτουργικόν" του Κ.Α.Ψάχου εκδ. 1905.
 

Attachments

io.mavro

Νέο μέλος
#3
Τα κοντάκια αρχίζουν από τον αριθμό 42.
Μήπως στην ίδια εκπαιδευτική συλλογή υπάρχουν και τα απολυτίκια του ενιαυτού;
 
Last edited by a moderator:
#4
Καλησπέρα!
Πήρα άδεια από το δάσκαλό μου π. Ραφαήλ Γκουρβέλο να αναρτήσω τα απολυτίκια των εορτών του ενιαυτού σε μέλος Μανουήλ Πρωτοψάλτου και εξήγηση Χουρμουζίου Χαρτοφύλακος. Να τονίσω, όπως είχε σημειώσει και ο αγαπητός Ζαχαρίας στην ανάρτησή του για τα κοντάκια του ενιαυτού, ότι οι συγκεκριμένες ηχογραφήσεις του δασκάλου μου πραγματοποιήθηκαν για εκπαιδευτικούς λόγους.
 

Attachments

Last edited:
#5
Αγαπητοί φίλοι,

Καλησπέρα! Συνεχίζω με το δεύτερο μέρος των απολυτικίων σε μέλος Μανουήλ Πρωτοψάλτου, εξήγηση Χουρμουζίου Χαρτοφύλακος και ερμηνεία π. Ραφαήλ Γκουρβέλου.
 

Attachments

#6
Αγαπητοί φίλοι,

Καλή Σαρακοστή! Συνεχίζω με το τρίτο μέρος των απολυτικίων σε μέλος Μανουήλ Πρωτοψάλτου, εξήγηση Χουρμουζίου Χαρτοφύλακος και ερμηνεία π. Ραφαήλ Γκουρβέλου.
 

Attachments

#7
Αγαπητοί φίλοι,

Σειρά έχει το τέταρτο και τελευταίο μέρος των απολυτικίων σε μέλος Μανουήλ Πρωτοψάλτου, εξήγηση Χουρμουζίου Χαρτοφύλακος και ερμηνεία π. Ραφαήλ Γκουρβέλου.
 

Attachments

Top