V vagelis Antonia Xristoforaki Linardaki. Feb 20, 2009 #1 Επισυναπτω Ανοιξανταρια του Σωκρατους Παπαδοπουλου σε ηχο Δο Λεγετο και σε μια δικη μου μικροδιασκευη του 1984 . Επισυναπτω και ομοηχα (δικα μου) Κυριε Ελεησον και Παρασχου Κυριε . Attachments Ανοιξανταρια Σωκρατους Παπαδοπουλου σε Δο Λεγετο.ZIP 1.9 MB · Views: 289
Επισυναπτω Ανοιξανταρια του Σωκρατους Παπαδοπουλου σε ηχο Δο Λεγετο και σε μια δικη μου μικροδιασκευη του 1984 . Επισυναπτω και ομοηχα (δικα μου) Κυριε Ελεησον και Παρασχου Κυριε .
G George Ιεροψάλτης Feb 20, 2009 #2 Και σε pdf μορφή.... Attachments Ανοιξανταρια Σωκρατους Παπαδοπουλου σε Δο Λεγετο.pdf 1.4 MB · Views: 435
π. Μάξιμος Γενικός Συντονιστής Jun 20, 2015 #4 Ἐπισυνάπτονται 1) ἀπό Σωκράτους Παπαδοπούλου - Νέα Φόρμιγξ της Εκκλησίας (Θεσσαλονίκη 1950) καί 2) ἀπό Α΄ τόμο (τεύχος β΄) του Εσπερινού του Ταμείου Ανθολογίας (Ρηγόπουλου). Ἠχητικό ἀπό Ἀθανάσιο Βουγιουκλῆ. Attachments Anoixantaria_legetos_SP_Nea_Formigx.pdf 937.8 KB · Views: 182 Anoixantaria_legetos_SP_Tameion.pdf 328.8 KB · Views: 137 Last edited: Jun 20, 2015
Ἐπισυνάπτονται 1) ἀπό Σωκράτους Παπαδοπούλου - Νέα Φόρμιγξ της Εκκλησίας (Θεσσαλονίκη 1950) καί 2) ἀπό Α΄ τόμο (τεύχος β΄) του Εσπερινού του Ταμείου Ανθολογίας (Ρηγόπουλου). Ἠχητικό ἀπό Ἀθανάσιο Βουγιουκλῆ.