Ανθολογία Παπαδικής (ΕΒΕ-1943)

ATHAN

Αθανάσιος Μπακαλούδης
#4
Έτοιμο κι αυτό...Πάμε για άλλα!
Χίλια μύρια εὐχαριστῶ Φίλτατε Νικόλαε,
Ἀκάματε ἐργάτη τοῦ Ψαλτολογίου……..:eek:
Γιά τήν σημερινή ὀνομαστική σου ἑορτή
Σού εὔχομαι
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ
Μπακαλούδης Ἀθανάσιος
 

Τάσος Μπόκος

Παλαιό Μέλος
#5
Δεν είμαστε στο θέμα με τις ευχές, αλλά, με την ευκαιρία των ευχαριστηρίων για τους θησαυρούς που μας προσφέρεις, δέξου και τις ευχές για τα ονομαστήριά σου!
Ευχαριστούμε πολύ και χρόνια σου πολλά Nikolae!!!!
 

Hristakis

Παμπάλαιο φθορικό μέλος
#6
Νίκο ευχαριστούμε πάρα πολύ...μάλλον πρόκειται για αυτόγραφο του κλίματος των μαθητών του Γρηγορίου πρωτοψάλτου από το λίγο που πρόλαβα να δω.
Γνωρίζω την ύπαρξη ενός ακόμα παρόμοιου ως προς την ύλη κώδικα του Γρηγορίου (ο συγκεκριμένος όμως είναι μάλλον ημιτελής)...και απ ότι έχω δει και τους καταλόγους του κ.Στάθη υπάρχουν πάρα πολλοί κώδικες με αυτό το σταθερό ρεπερτόριο.
Να είσαι καλά...
 
Last edited:

Emmanouil Giannopoulos

Emmanouil Giannopoulos
#7
Ανθολογία παλαιού Στιχηραρικού μέλους
Ανθολογία παλαιού Παπαδικού μέλους
Δύο τύποι κώδικα για τους οποίους έχω γράψει -λίγα και παρεπιπτόντως- σχετικά στο βιβλίο Ταμεῖον χειρογράφων Ψαλτικῆς Τέχνης, (Ἑταιρεία Μακεδονικῶν Σπουδῶν, Ἐπιστημονικαὶ Πραγματείαι-Σειρὰ Φιλολογικὴ καὶ Θεολογική, ἀρ. 20), Θεσσαλονίκη 2005, σσ. 128.
 

Αθωνίτης

Παλαιό Μέλος
#8
Ευχαριστούμε πολύ Νικόλαε και χρόνια πολλά για χθές ...καλό Παράδεισο (που λέμε εμείς...)
Ηδη έχω εκτυπώσει τον κωδ. έχω βρεί αρκετά ενδιαφέροντα πραγματακια όπως την Δοξολογία του ΜΠαλασίου σε εναρμόνιο όχι τοσο για την Δοξολογία όσο για το ασματικό που μπορεί να ειπωθεί σαυτήν του Βιολάκη...
Επίσης το Αλληλούια το αργο του χρυσάφου σε Β το οποίο πρώτα ο Θεός θα βάλω να το πούμε στο πανηγύρι του Αγ.Γεδεών. (30/12)

Ευχαριστούμε τα μέγιστα....
 
Top