Αναστασιματάριο Πέτρου Πελοποννησίου, Συμπληρωμένη και Αναθεωρημένη Έκδοση (Β' Έκδοση 2022), στο Amazon KDP

Status
Not open for further replies.

mmamais

Μαμάης Μιχάλης
Γεια σας. Ήθελα να ενημερώσω ότι το Αναστασιματάριο του Πέτρου Πελοποννησίου Αργό και σύντομο, Συμπληρωμένη και Αναθεωρημένη έκδοση, Β' Έκδοση 2022 (δείτε εδώ, εδώ -η σελίδα θα κλείσει τον Φεβρουάριο του 2023- , εδώ και εδώ) διατίθεται πλέον από την υπηρεσία KDP της Amazon KDP (Kindle Print-On-Demand). Αυτή είναι η διεθνής έκδοση του βιβλίου.

Η υπηρεσία KDP σας επιτρέπει να παραγγείλετε το βιβλίο, εκτυπώνεται για εσάς (όσα αντίτυπα θέλετε) από την Amazon και σας αποστέλλεται. Έτσι, μπορεί κάποιος εκτός Ελλάδας να το αποκτήσει πολύ φθηνότερα από ότι εάν του αποστέλλονταν από την Ελλάδα.

Η διεθνής έκδοση διατίθεται σε όλα τα domains του Amazon, παραγγείλτε το από το domain που είναι πιο κοντά στον τόπο διαμονής σας για να είναι χαμηλότερα τα έξοδα αποστολής:

Η.Π.Α
Αγγλία
Γερμανία
Γαλλία
Ισπανία
Ιταλία
Ολλανδία
Πολωνία
Σουηδία
Ιαπωνία
Καναδάς
Αυστραλία

Στην Ελλάδα η διάθεση γίνεται κυρίως από εμένα, υπάρχουν βιβλιοπωλεία που μπορείτε να το βρείτε στη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις, δείτε στη σελίδα σελίδα)
Για διάθεση στην Κύπρο, επίσης μπορείτε να δείτε την σελίδα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η διεθνής έκδοση είναι πανομοιότυπη με την "ελληνική" ως προς το περιεχόμενο. Διαφέρει στο ότι είναι μαλακό εξώφυλλο (η ελληνική είναι σκληρόδετη) και το εσωτερικό είναι ασπρόμαυρο (η ελληνική είναι μαύρο/κόκκινο). Αυτό έγινε για να παραμείνει μικρό το κόστος εκτύπωσης.
Αναφέρεται επίσης ότι η γλώσσα της έκδοσης είναι "ουκρανική". Δεν ισχύει αυτό, είναι στα ελληνικά, αναφέρεται "ουκρανική" γλώσσα για τεχνικούς λόγους.

Φυσικά, εάν βρίσκεστε εκτός Ελλάδας και θέλετε να σας στείλω αντίτυπα της "ελληνικής έκδοσης", το κάνω ευχαρίστως.

Ευχαριστώ, Μαμάης Μιχαήλ.
Στη διάθεσή σας σε περίπτωση που υπάρχουν τυχών ερωτήσεις.
 
Status
Not open for further replies.
Top