Αναζητώ μαθήματα Βυζαντινής και Ευρωπαικής μουσικής μέσω skype

Σωτήρης 1995

Νέο μέλος
Αγαπητά μέλη, Χριστός Ανέστη! Αναζητώ δασκάλους για να κάνουμε ταχύρρυθμα μαθήματα Βυζαντινής αλλά και Ευρωπαικής μουσικής μέσω skype. Περιμένω νέα σας!
 

sbilis

Μέλος
Αληθώς Ανέστη. Δεν ξέρω που κατοικείτε..αλλά το καλύτερο θα ήταν να βρείτε ένα ναό όπου ο ψάλτης να είναι γνώστης της ψαλτικής και δίπλα του, με αδιάλειπτη παρουσία να μάθετε την ψαλτική. Θα παρότρυνα κάποιον να κάνει χιλιόμετρα για να πάει δίπλα σε ένα ψάλτη παρά μέσω skype. Χωρίς παρουσία στο αναλόγιο δουλειά δεν γίνεται. Καλή αρχή!
 

Τσούκαλας Λεωνίδας

Παλαιό μέλος
Καλησπέρα σας! Γνωρίζω ότι με μαθήματα βυζαντινής μουσικής μέσω skype, ασχολείται ο καλός φίλος Διονύσης Σταματόπουλος.
Έχει μεγάλη εμπειρία σ' αυτά, καθώς έχει ολόκληρο τηλεσχολείο.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να να δείτε κι εδώ!
https://www.facebook.com/ByzantineM...L-AjX0ZQGBtQbBdyfULOT6CNyemwuGBn6_tbA&fref=nf
 

Σωτήρης 1995

Νέο μέλος
Χριστός Ανέστη! Αναζητώ δάσκαλο για μαθήματα Βυζαντινής μουσικής. Ευχαριστώ τον Θεό που μένω στη Θεσσαλονίκη και έχω την μεγάλη τιμή να έχει η πόλη αξιόλογους πρωτοψάλτες. Έτσι, αναζητώ δάσκαλο, αναλόγιο θα πηγαίνω στον ιερό ναό της του Θεού Σοφίας να ακούω τον κ. Ταλιαδώρο.
 

Pappous43

Παλαιό Μέλος
Νά σᾶς ὑπενθυμίσω ὃτι παράλληλα μέ τά μαθήματα μέσῳ Skype,
ἲσως σᾶς ἒνδιαφέρουν καί κάποια βοηθητικά ἐργαλεῖα (ΔΩΡΕΑΝ)
πού θά διευκολύνουν τά μαθήματά σας,
ἀπό τό λογισμικόν πρόγραμμα BZQ:
https://bzquality.wordpress.com/
 

ΠΑΝΑΓΗΣ

Μέλος
Χριστός Ανέστη! τον κ. Ταλιαδώρο είναι άριστο που θέλετε να τον ακούτε. Νομίζω όμως, ότι δεν αρκεί μόνο το να ακούει ο μαθητευόμενος, αλλά είναι απαραίτητο, στην προσπάθεια που γίνεται κατά την εκμάθηση της ψαλτικής τέχνης, η ενεργός συμμετοχή του πάνω στο αναλόγιο. Άλλωστε, κυκλοφορούν τόσα CD Βυζαντινής Μουσικής που μπορείς να ακούει κανείς ότι θέλει, χωρίς αυτό όμως, να μπορεί να αντικαταστήσει τον ιεροψάλτη δάσκαλο. Η τεχνολογία σήμερα προσφέρει την εξ αποστάσεως εκπαίδευση ακόμη και στη βυζαντινή μουσική. Αυτά όμως που μαθαίνει κάποιος χρειάζεται να τα εξασκεί κοντά σε έναν έμπειρο ψάλτη, που να έχει και μουσική γνώση αλλά και εκκλησιαστικό ήθος. Ελπίζω να βοήθησα....
 

Σωτήρης 1995

Νέο μέλος
Καλησπέρα! Συμφωνώ απολύτως μαζί σας, αλλά πιστεύω χωρίς κάποιο δάσκαλο και με την παρακολούθηση μόνο στο αναλόγιο δεν μπορείς να προχωρήσεις. Αυτή είναι η γνώμη μου
 

mmamais

Μαμάης Μιχάλης
Αυτό σου γράψανε και παραπάνω. Εφόσον είσαι σε πόληπου δόξα τω Θεώ υπάρχουν δάσκαλοι ψαλτικής, κόλλα σε έναν από αυτούς (σε ποιον....είναι μεγάλο θέμα) και άσε το skype. Το skype είναι για τις περιπτώσεις που δεν υπάρχει δάσκαλος κιντά σου. Τότε ναι, είναι μια κάποια λύση. Καμμία σχέση όμως με το δια ζώσης μάθημα.
 

balgiota

Νέο μέλος
Αγαπητά μέλη, Χριστός Ανέστη! Αναζητώ δασκάλους για να κάνουμε ταχύρρυθμα μαθήματα Βυζαντινής αλλά και Ευρωπαικής μουσικής μέσω skype. Περιμένω νέα σας!
Αν και βλέπω το μήνυμα κάπως αργά, θα ήθελα να σας πω ότι σας έστειλα ένα ΠΜ για πληροφορίες στην Ευρωπαϊκή Μουσική. Πιθανόν να σας ενδιαφέρει ακόμα. Αν και νομίζω ότι πιθανόν να έχετε ήδη βρει κάποιον συνάδελφο.
 
Top