Μ Μανώλης X Νέο μέλος Oct 15, 2021 #1 Αναζήτώ αναλόγιο για καθημερινές. Έχω δίπλωμα από την Αρχιεπίσκοπη Αθηνων. Περιοχές : Αγία Παρασκευή, Μελίσσια, Βρυλλίσια, Πεντέλη, Γέρακας, Σταύρος, Γλυκά Νερά, Χαλάνδρι, Χολαργός, Παπάγου. Ευχαριστώ
Αναζήτώ αναλόγιο για καθημερινές. Έχω δίπλωμα από την Αρχιεπίσκοπη Αθηνων. Περιοχές : Αγία Παρασκευή, Μελίσσια, Βρυλλίσια, Πεντέλη, Γέρακας, Σταύρος, Γλυκά Νερά, Χαλάνδρι, Χολαργός, Παπάγου. Ευχαριστώ
π. Δημήτριος Τ. Active member Oct 15, 2021 #2 Θα ήταν χρήσιμο να δώσετε και ένα τρόπο επικοινωνίας για να.σας βρει οποίος ενδιαφέρεται.
mmamais Μαμάης Μιχάλης Oct 15, 2021 #4 Επίσης, αν από Βριλήσσια δε βαριέστε να πάτε μέχρι Γαλάτσι, έχουμε και εμείς μια αγγελία για καθημερινό, Ι.Ν. Αγίας Γλυκερίας Γαλατσίου.
Επίσης, αν από Βριλήσσια δε βαριέστε να πάτε μέχρι Γαλάτσι, έχουμε και εμείς μια αγγελία για καθημερινό, Ι.Ν. Αγίας Γλυκερίας Γαλατσίου.
π. Δημήτριος Τ. Active member Oct 15, 2021 #5 giorgosgoudi said: όποιος θελήσει θα επικοινωνήσει από εδώ, μέσω pm. Click to expand... Οκ. Εγώ για να βοηθήσω το είπα. Έχω βρει αναλόγιο από αγγελία εδώ μέσα και βοήθησε πολύ το ότι είχα δώσει στοιχεία επικοινωνίας.
giorgosgoudi said: όποιος θελήσει θα επικοινωνήσει από εδώ, μέσω pm. Click to expand... Οκ. Εγώ για να βοηθήσω το είπα. Έχω βρει αναλόγιο από αγγελία εδώ μέσα και βοήθησε πολύ το ότι είχα δώσει στοιχεία επικοινωνίας.
giorgosgoudi Νέο μέλος Oct 15, 2021 #6 Ισχύει ότι πολλοί είναι παραδοσιακοί και χάνεις ευκαιρίες αν δε βαλεις ένα τηλέφωνο να σε βρουν άμεσα. Αλλά μπορεί και να μη θέλει ο άλλος να φανερωθει δημοσίως ποιος είναι και τι ψάχνει.
Ισχύει ότι πολλοί είναι παραδοσιακοί και χάνεις ευκαιρίες αν δε βαλεις ένα τηλέφωνο να σε βρουν άμεσα. Αλλά μπορεί και να μη θέλει ο άλλος να φανερωθει δημοσίως ποιος είναι και τι ψάχνει.