Ακρίδας Θεόδωρος

ΓΙΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Παλαιό Μέλος
Κάπου βρήκα κάποιους ύμνους.Ανεβάζω λίγους μήπως υπάρχουν πνευμάτικά δικαιώματα,αν δεν υπάρχουν πείτε μου να ανεβάσω και τα υπόλοιπα.

Ανέβασέ τα! δεν υπάρχει πρόβλημα... Ο φίλος Θόδωρος πάν' απ' όλα ιδεολόγος, θέλει να ακούγονται σωστές και "προσγειωμένες" εκτελέσεις και ο ίδιος, τις προσφέρει απλόχερα!
Θα ιδώ τι θα ανεβάσεις και θα συμπληρώσω κι εγώ απ' ότι έχω.
 
Κάπου βρήκα κάποιους ύμνους.Ανεβάζω λίγους μήπως υπάρχουν πνευμάτικά δικαιώματα,αν δεν υπάρχουν πείτε μου να ανεβάσω και τα υπόλοιπα.

Τα ανεβάζω όπως τα βρήκα στον υπολογιστή μου.

[Σημ. Συντονιστή (ΔΚ)] Από τα 16 αρχεία αποσύρθηκαν όλα εκτός από 5 συγκεκριμένα, μετά από αίτηση του κ. Ακρίδα.
 

Attachments

 • Χαίρε Κεχαριτωμένη.mp3
  804.1 KB · Views: 181
 • ΑΝΟΙΓΕΣΘΩ Η ΠΥΛΗ.mp3
  4.5 MB · Views: 146
 • ΚΕΚΡΑΓΑΡΙΟ ΗΧ.Α΄.mp3
  1.6 MB · Views: 174
 • ΚΕΚΡΑΓΑΡΙΟ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ(ΛΕΓΕ ΣΥΜΕΩΝ) ΗΧ (2).mp3
  3.2 MB · Views: 123
 • Ο ΤΟΙΣ ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ ΕΠΟΧΟΥΜΕΝΟΣ.mp3
  4.5 MB · Views: 121

ΓΙΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Παλαιό Μέλος
Βλέποντας την επισύναψη του άρθρου του Θ.Α. θυμήθηκα ότι ξεχάστηκα και δεν άκουσα τα συνημένα των μηνυμάτων του φίλου μας Χ.Σαλίβερου...
Έχουμε λοιπόν και λέμε! Τα ακούσματα αυτά ηχογραφήθηκαν στην Καστοριά το 1972. Τότε, (φανταράκι στην όμορφη αυτή πόλη) γνώρισα τον κ. Ακρίδα, ψάχνοντας κατ' εντολή του άρχοντος Θρ. Στανίτσα το λόγο της ακύρωσης της πρόσκλησης να ψάλει στο πανηγύρι του Ναού του Αγίου Κωνσταντίνου Καστοριάς. Τελικά έψαλε ο Θόδωρος δεξιά και ο Ν.Γ. αριστερά. Και ο λόγος της ακύρωσης ήταν η απαγόρευση του μακαριστού μητροπολίτη Δωροθέου (μετέπειτα Αττικής), παρά την διαβεβαίωση ότι τον άρχοντα θα τον πλήρωναν ... ρεφενέ:D φιλόμουσοι.
Αφού ... παραγνωριστήκαμε:D:D λοιπόν, μου ζήτησε να τον βοηθήσω να πραγματοποιήσει μια ηχογράφηση, της οποίας ακούσατε το αποτέλεσμα ...:wink:
Άρα ψάλλει ο πρωτοψάλτης κ. Θεόδωρος Ακρίδας και ισοκρατεί το φανταράκι Νικόλαος Γιάννου:D
Όταν ο φίλος Θ.Α. επισκέφτηκε στο σπίτι του τον Θρασύβουλο Στανίτσα, σε κάποια στιγμή έβαλαν την κασέττα προκειμένου να ακούσει ο δάσκαλος τον επισκέπτη και να πει τη γνώμη του...
Θρ. Στανίτσας: Πολύ καλός είσαι Θόδωρε, αλλά έχεις και καλό ισοκράτημα...
Ο Νικολάκης είναι δάσκαλε....
Αααα! Έτσι πες μου για!:D:D
 

OHIMATAS

Νέο μέλος
Αυτά τα είχε σε κασέτα ο κουμπάρος του Θεόδωρου Πρωτοψάλτης στη Μεσοποταμία Καστοριάς, Κώστας Μουτίδης και του τις πήρα και ψηφιοποίησα αρκετά κομμάτια του Θόδωρου.
 
Top