[Ψάχνω] Ακολουθία αγίων αναργύρων - βίντεο - Ι.Μ.Π.Εικοσιφοινίσσης

DiamantopoylosT

Παλαιό Μέλος
Στην ιερά μονή Παναγίας Εικοσιφοινίσσης στο Παγγαίο (μεταξύ Σέρρών και Καβάλας) τελέστηκε αρχιερατική θεία λειτουργία με τρεις επισκόπους. Μήπως έχει κάποιος το βίντεο από το 4Ε;
Ήταν μανγητοσκόπηση ή ζωντανή η ακολουθία που παρακολουθήσαμε; Ψάχνω το βίντεο σε καλή ποιότητα. Είπαν αργή δοξολογία σχεδόν μισή ώρα είπαν αργά προσόμοια στους αίνους είπαν πολυ ωραίο χερουβικό και τι δε είπαν. Κατάνυξη, προσευχή, απλότητα χαρακτηρίζει την ψαλτική τους.
Εγώ το έχω video αλλά ταυτόχρονα δεν έχω καλό πρόγραμμα για αντιγραφή, κάτι έπαθε αυτό που είχα και δεν αντιγράφει καλά. Έτσι έχει πρόβλημα στον ήχο. Ακούγεται χρατς χρατς.
Αν δεν το έχει κανείς άλλος θα το ανεβάσω στο λογαριασμό μου στο youtube και θα το παρουσιάσω εδώ. Ψέλνουν πολύ ωραία τα παιδιά. Δεξιά και αριστερά πολυάριθμος χορός ψαλτών.
Όποιος έχει να προτείνει κανένα καλό πρόγραμμα για αντιγραφή βίντεο on demand να μας το πει.

 

πεταστής

Παλαιό Μέλος - Χαράλαμπος
Αδελφέ άμα δε κάνω λάθος η ακολουθία (ήταν σίγουρα μαγνητοσκοπημένη - αλλιώς θα έγραφε, άλλωστε ήταν αργά για να είναι απευθείας) ήταν των αγίων αποστόλων... Όταν άνοιξα το κανάλι έλεγαν το δοξαστικό των αίνων «Η πάνσεπτος των αποστόλων...» που είναι δοξαστικό των αίνων της 29 Ιουνίου.

Όσο για καλό πρόγραμμα ψάξτε λίγο εδώ
 

DiamantopoylosT

Παλαιό Μέλος
Έκανα λάθος δεν είναι η ακολουθία των αγίων αναργύρων, πρέπει να είναι όπως είπες και εσύ των αγίων αποστόλων.
Εδώ άλλωστε είναι και το δοξαστικό το οποίο μας είπες.

Δοξαστικόν των Αίνων της εορτής των Πανευφήμων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Ήχος Πλάγιος του Δευτέρου
 

DiamantopoylosT

Παλαιό Μέλος
Σε ευχαριστώ petasti τα είδα τα προγράμματα και τον τρόπο λειτουργίας τους. Πάλι ο Νίκος μας βοηθά! Πολύ ωραίος και εύκολος αυτός ο τρόπος με το vlc.
 
Last edited:
Top