Ότε καιρός.. Δοξαστικό αίνων των Χριστουγέννων

ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΑΓΓΕΛΗΣ

Ανδρέας Αγγελής
Αγαπητοί φίλοι του ψαλτολογίου σας ανεβάζω το δοξαστικό των Χριστουγέννων ''Ότε καιρός'' σε μέλος του Άρχοντος πρωτοψάλτου κ. Αθανασίου Πέττα και σε ήχο πλ.β'.
Το αποδίδει σε μια ωραία ερμηνεία ο αγαπητός μας & καλλίφωνος πρωτοψάλτης του καθεδρικού Ναού Κόιμήσεως της Θεοτόκου Καρλοβασίου Σάμου κ.Κων/νος Γιαννούτσος.
Σας εύχομαι καλή δύναμη και υγεία αύριο το πρωί στα αναλόγια σας στις ακολουθίες του Όρθρου, των Μεγάλων Ωρών και του Εσπερινού μετά της Θ. Λειτουργίας του Μεγάλου Βασιλείου.
 

Attachments

  • _1_~1.JPG
    _1_~1.JPG
    76.8 KB · Views: 11
  • Δοξαστικό Αίνων Χριστουγέννων - Ότε Καιρός_Μέλος Αθαν.Πέττα - ΚωνΓιαννούτσος.mp3
    5.3 MB · Views: 72
  • Ότε καιρός... σελ. 1.JPG
    1,008.5 KB · Views: 50
  • Σελ. 2.JPG
    982.3 KB · Views: 29
  • Σελ. 3.JPG
    997.7 KB · Views: 24
  • Σελ. 4.JPG
    863.2 KB · Views: 24

darlasis

Γεώργιος Δαρλάσης
Αγαπητέ Κύριε Αγγελή, θερμά συγχαρητήρια για την ανάρτηση του ωραιότατου δοξαστικού των αίνων της εορτής των Χριστουγέννων, που έχει μελοποιήσει ο διακεκριμένος πρωτοψάλτης και χοράρχης κ.Αθανάσιος Πέττας και ερμηνεύει ο αγαπητός φίλος, καθηγητής και πρωτοψάλτης του Ι.Ν.Κοιμήσεως Θεοτόκου Καρλοβασίου Σάμου κ.Κων/νος Γιαννούτσος με ύφος, μεγαλοπρέπεια και απόλυτη ακρίβεια.
Να είστε όλοι σας καλά.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Γ.Δαρλάσης
 

Λεωνίδας

Λεωνίδας Γαρουφαλῆς
Ἀνδρέα, ἄν καθόμασταν ἕως τίς 12:00 τά μεσάνυχτα στό ψαλτολόγιον, θά κουτουλάγαμε τό πρωί στά ἀναλόγια, ὁπότε οἱ εὐχές σου (Σας εύχομαι καλή δύναμη και υγεία αύριο το πρωί στα αναλόγια σας στις ακολουθίες του Όρθρου, των Μεγάλων Ωρών και του Εσπερινού μετά της Θ. Λειτουργίας του Μεγάλου Βασιλείου) θά πήγαιναν στράφι!
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΑΓΓΕΛΗΣ

Ανδρέας Αγγελής
Λεωνίδα ας μείνουμε στην ωραιότατη σύνθεση του Δοξαστικού και στην όμορφη ερμηνεία από τον αγαπητό μας φίλο πρωτοψάλτη κ.Κων/νο Γιαννούτσο.
Καλή δύναμη σε όλους αύριο!

Έτη πολλά και ευλογημένα!

Χριστός ετέχθη.
 

aposto

Παλαιό Μέλος
Τετοιες φωνες σπανιζουν πραγματικα εδω στην Αθηνα αλλα δεν πειραζει πρεπει κ η καθε επαρχια να εχει απο αυτεs που να διδασκουν υφος μεγαλοπρεπεια κ κατανυξη.Καλη χρονια να χετε κυριε Κωστα.
 
Last edited:
Top