[Ψάχνω] Όλες οι ηχογραφήσεις που υπάρχουν από τον Πατριαρχικό ναό μέχρι σήμερα

Lakedaimonios

Ευάγγελος Θεοδώρου
Καλημέρα σε όλους!

Σε μια χρονοβόρα αναζήτηση που έκανα εδώ στο forum, προσπάθησα να μαζέψω όλες τις ηχογραφήσεις που υπάρχουν απο τον πατριαρχικό ναό μέχρι σήμερα. Αποδείχθηκε όμως λίγο μπέρδεμα γιαυτό θα παρακαλούσα όποιον έχει το χρόνο να συγκεντρώσει και να μας παρουσιάσει σε ένα μήνυμα τις παραπάνω ηχογραφήσεις. Νομίζω πως θα υπάρξουν και άλλοι που ενδιαφέρονται για τέτοιου είδους συλλογή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον κάνει τον κόπο να προσφέρει τη δουλειά αυτή στα μέλη του forum. Επαναλαμβάνω πως αναζητώ μόνο ηχογραφήσεις μέσα απο τον πατριαρχικό ναό (όλων των εποχών και απο οποιονδήποτε Άρχοντα)

"Καλή προσπάθεια σε όλους"
 
Last edited:

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
Εφόσον έκανες ήδη κάποια χρονοβόρα προεργασία, στείλε την εδώ ως έχει και όποιος μπορεί τη συνεχίζει. Ενδιαφέρον θα είχε να γίνει ένα τέτοιο ευρετήριο.
 

Lakedaimonios

Ευάγγελος Θεοδώρου
Η αλήθεια είναι πως πρόσβαση στο διαδύκτιο έχω μόνο όταν έιμαι στη δουλειά επομένως χρόνο για λεπτομερή έρευνα δεν έχω. Απλά επειδή κάποιοι ασχολούνται παραπάνω ας προσπαθήσουν να δώσουν ένα ευρετήριο παρόμοιο με αυτό που έχει ανέβει για τον Στανίτσα. Μακάρι να μπορούσα να συνεισφέρω και εγώ στο forum, επιφυλάσσομαι όμως για το άμεσο μέλλον - ετοιμάζουμε μια δουλειά υπο τις οδηγίες του κ. Τζανάκου οπότε θα έχω ήσυχη τη συνείδησή μου :)
Όπως και να έχει θα περιμένω μήπως κάποιος έχει το χρόνο και την υπομονή να ασχοληθεί
Ευχαριστώ πολύ.

"Καλή προσπάθεια σε όλους"
 
Προσωπικά, έχω δημιουργήσει ένα φάκελο στον υπολογιστή μου με τίτλο "Πατριαρχικοί (άπαντα)", αλλά το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν και ηχογραφήσεις των Πατριαρχικών Ψαλτών έξω από τον Πατριαρχικό Ναό, π.χ. ο Αστέρης και ο Εμμανουηλίδης ψάλλουν σε μια εκδήλωση που έγινε προς τιμήν τους στο Αγρίνιο αν δεν κάνω λάθος. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα ικανοποιήσει το αίτημά σας αυτός ο φάκελος.
 
Top