Ήχος βαρύς Ι

vagelis

Antonia Xristoforaki Linardaki.
#1
Αγαπητοι Φιλοι
Παλι απο τα σιντι του φιλου Παναγιωτη Τζανακου , πρωτοψαλτη του Ιερου Μητροπολιτικου Ναου Ευαγγελιστριας Σπαρτης , επισυναπτω αποσπασματα Κυριακης Βαρεως ηχου .
Ψαλλει ο αειμνηστος Αρχωνατας Πρωτοψαλτης Της ΜΕ Θρασυβουλος Στανιτσας .
Καλη Ακροαση .

ΥΓ : Ο υπολογιστης μου εξακολουθει να εχει προβληματα και το παρων θεμα το ανεβασα (ελπιζω να ανεβηκε κανονικα) σε καποιες εκλαμψεις που εχει . Πιστευω την αλλη εβδομαδα να εχουν ολα τακτοποιηθει . Προς το παρων , παρακαλω μην μου στελνετε μεηλ ή Π.Μ. Αν ειναι κατι επειγον , παρτε τηλεφωνο .
 

Attachments

vagelis

Antonia Xristoforaki Linardaki.
#2
Στο σιντι με τα αποσπασματα Κυριακης του βαρεως ηχου , υπαρχουν και καποια αλλα τρακ (ανωθεν οι προφηται , αλλα χερουβικα- λειτουργικα) . Ας μου το υπενθυμισει καποιος σε καμια δεκαρια μερες (που ελπιζω να εχω σωστο υπολογιστη) να τα ανεβασω .
 

dimitrios.zaganas

Παλαιό Μέλος
#6
Πολύ ωραίο το Χερβ της συλλογής Τζανάκου! Ευχαριστίες πολλές για την όλη ηχογράφηση.

ΥΓ. Στο "προσάδοντες" (5.30) προσάδει εμφανώς ο...υπΆρχων κ. Γιάννου:D:D

NB. Σχετικά με τα 2 προστεθέντα Χερβ σε Βαρύ : καλό θα είναι να μην ανακυκλώνουμε αμέτρητες φορές τα ίδια Χερβ ή τουλάχιστον να δίνουμε κάποιες πληροφορίες (προέλευση, ακολουθία κλπ.). Μη προτρεχέτω η πληκτρολόγηση της διανοίας!:wink:
 

stapaman

Εφησυχάζων & ενίοτε προξενών αλγεινάς εντυπώσεις δ
#8
Και ο έτερος υπ-άρχων Κων. Ζαρακοβίτης.
Πόσους υπ-Άρχοντες είχε ο ... Λόχος Ειδικών Ψαλτικών Επιχειρήσεων :D συνήθως κατά τις Κυριακές; Ποια ήταν δλδ. η συνήθης βασική σύνθεση του Δεξιού Αναλογίου (πλην των περιστασιακών/επισκεπτών) ;

Ευχαριστώ
 
Top