[Ερώτηση] Έχω προτείνει

π. Μάξιμος

Γενικός Συντονιστής

Πρόσεξα τελευταῖα στό Προφίλ μου καί στά Statistics, κάτω-κάτω πού γράφει: Έχω προτείνει: νά σημειώνεται ὁ ἀριθμός 1.
Αὐτό δέν ὑπῆρχε παλαιότερα, οὔτε ξέρω πῶς γίνεται καί τί σημαίνει, οὔτε ἔχω προτείνει κανέναν (καί τί σημαίνει πρόταση, ἐπαναλαμβάνω), οὔτε αὐτό μέ ὁδηγεῖ κάπου γιά νά καταλάβω τί ἐννοεῖται.

Μπορεῖτε νά μέ πληροφορήσετε ἀγαπητέ μου Διαχειριστά καί Συντονιστές;


 

ixadin

Ηχάδιν
Κατά την διαδικασία εγγραφής νέου μέλους, ερωτάται το αν έχει προταθεί από κάποιο μέλος του φόρουμ.

Απλώς, για να μετρήσει, πρέπει να γραψεί το νέο μέλος κανονικά τα όνομα του παλαιού μέλους π.χ. Christos Kazilas και όχι christos kazilas ή Χρήστος Καζίλας
 

π. Μάξιμος

Γενικός Συντονιστής
Εὐχαριστῶ Χρῆστο.
Δηλαδή κάποιος ἤ κάποια ἔγραψε ὅτι τόν/τήν πρότεινα;
Περαστικά του/της...
Ἤ καλωσύνη του/της...
Ἀλλά μᾶλλον τό φαντάστηκε ἤ ἄλλο σκοπό (ὅπως λές) εἶχε.​
 

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
Η δυνατότητα αυτή χρησιμοποιείται από κάποια φόρουμ για να περιορίσουν τις εγγραφές σε μέλη που έχουν προταθεί από άλλα υπάρχοντα μέλη ή για άλλους σκοπούς (π.χ. κάποιος που έχει προτείνει Χ νέα μέλη μπορεί να απολαμβάνει κάποια προνόμια ή αλλαγή στάτους κτλ.). Τίποτα από αυτά δεν ισχύει για το Ψαλτολόγιον. Το πεδίο αυτό συμπληρώνεται τυπικά και μόνο από τα μέλη κατά την εγγραφή και οι πληροφορίες αυτές (ποιός πρότεινε ποιόν) είναι διαθέσιμες μόνο στους διαχειριστές του φόρουμ και δεν παίζουν καμία πρακτική σημασία ούτως ή άλλως. Εάν νομίζετε οτι κάποιος χρησιμοποιεί το όνομα χρήστη σας χωρίς τη θέλησή σας στο συγκεκριμένο πεδίο ενημερώστε με και θα το κοιτάξω.
 
Top