[Ανακοίνωση] Έναρξη μαθημάτων εκκλησιαστικής μουσικής.

Απόστολος Χριστοφής

Απόστολος Χριστοφής
http://eirp.squarespace.com/news/2011/8/12/604809427979.html

Η Ένωση Ιεροψαλτών Ρόδου και Περιχώρων, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Κυρίλλου, σχεδιάζει να οργανώσει ''Σχολή Ιεροψαλτών'' για τα παιδιά και τους νέους της τοπικής μας Εκκλησίας, που θα επανδρώσουν τα αναλόγιά μας, από διπλωματούχους καθηγητές Ιεροψάλτες.

Η πατροπαράδοτη εκκλησιαστική μας μουσική αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο στην ορθόδοξη λατρεία της Εκκλησίας μας, προάγει την ελληνορθόδοξη κληρονομιά της πατρίδας μας και επιδρά ηθικοπλαστικά στην ψυχή των παιδιών. Επίσης ως στοιχείο της παράδοσής μας έχουμε υποχρέωση να την διασώσουμε και να την διαδώσουμε. Προς τον σκοπό αυτό πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε την κρισιμότητα των περιστάσεων και να εκμεταλλευτούμε τον πλούτο της ανεξάντλητης εκκλησιαστικής μας μουσικής και να συνεργασθούμε όλοι, ο καθένας από το δικό του μετερίζι ( γονείς, ιερείς, ιεροψάλτες, καθηγητές και δάσκαλοι) για την επιτυχία του σκοπού αυτού, που δεν είναι τίποτα άλλο από την προσέλκυση νέων ανθρώπων στο αναλόγιο και την εξύψωση των παιδιών μας στα εκκλησιαστικά ιδεώδη.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν με την νέα σχολική χρονιά 2011-12, περί τα τέλη Σεπτεμβρίου. Οι εγγραφές θα γίνονται στο γραφείο του Συλλόγου ( Νέα αγορά, Ά όροφος, Αρ. 6 - Τρίτη και Πέμπτη 6-8 μ.μ. ) ή στα τηλέφωνα: 6932220378, 6972235951, 6932383187.

Παρακαλούμε να ενεργήσετε το συντομότερο για την εγγραφή, έτσι ώστε να καθορισθούν τα τμήματα και οι ώρες των μαθημάτων.

Ευχαριστούμε
Με Τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο​
 
Top