Αγαπητέ Βάϊε, το πειραγμένο ηχητικό είναι στα 2:07. Ασχέτα με τις αναλύσεις, εάν ψάλλεις αυτό το μέλος σ' αυτό το χρονικό όριο, νομίζω ότι θα είναι ανάρμοστο για την λειτουργία.
Φιλικά...:wink:
ξέρεις,το σκεφτόμουνα κι εγώ αυτό το θέμα, δηλαδή την ώρα της λειτουργίας, πόσο γρήγορα πρέπει να το πω...κατέληξα στο εξής: θα διαβάσω τις ευχές που λέει εκείνην την ώρα ο ιερέας και θα δω πόσο περίπου παίρνει. Όταν θα έρθει η ώρα εκείνη που θα πρέπει να το πω στην εκκλησία (παραμονή Χριστουγέννων θα είναι, αφού δεν τελείται του Θ.Λ.Μ.Β. τον Αύγουστο-Σεπτέμβριο-Οκτώβριο-Νοέμβριο) θα το ξεκινήσω σαν να ήθελα να το τελειώσω σε 3:00 περίπου και θα δω ανάλογα πότε θα τελειώσει ο ιερέας για να ξέρω για την επόμενη φορά (παραμονή Θεοφανείων)(το πολύ πολύ να ρωτήσω τον ιερέα πριν την έναρξη της λειτουργίας, πόσο υπολογίζει ότι θα κάνει, για να έχω μια ιδέα). Και πάλι, πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι γύρω στα 2:30 (συν πλην 10 δευτερόλεπτα). Τέλος πάντων. Αν το ηχογραφήσω αύριο, θα δούμε πώς ακούγεται (μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια).
Ξέρεις, βέβαια σκεφτόμουνα και το άλλο: αν είσαι σε συναυλία, ε, είσαι και πιο χαλαρός και το λες και πιο αργά, δεν χάλασε κι ο κόσμος.
Ευχαριστώ!
Υ.Γ.: οι αναλύσεις είναι, αν όχι 100%, 70-80% συνάρτηση του χρόνου και ενός εκ των παραμέτρων του, τη χρονική αγωγή. ΔΕΝ μπορείς να κάνεις τις ΙΔΙΕΣ αναλύσεις με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ χρονική αγωγή (αν γίνουν οι ίδιες αναλύσεις σε διαφορετική χρονική αγωγή, φέρνει το αποτέλεσμα του πειραγμένου ηχητικού).
Αν το ηχογραφήσω αύριο, θα δούμε πώς θα ακουστεί (μπορεί να κάνω και λάθος και όντως να θέλει 3:00 και όχι 2:00).