«ΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΜΑ»

i95sg

Εκδόσεις Λαογραφία και Παράδοση
Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,
Επικοινωνούμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για την εκδοτική μας δραστηριότητα που ενδεχομένως να σας ενδιαφέρει.

Ο καθηγητής της Εκκλησιαστικής Βυζαντινής Μουσικής και τ. Πρωτοψάλτης Γιώργης Χρ. Γιαννακόπουλος ύστερα από την πεντηκονταετή και πλέον ενασχόλησή του με την Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική, (επιτόπιες καταγραφές, Ραδιοφωνικές και Τηλεοπτικές εκπομπές, δημιουργία της χορωδίας «ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟ- ΣΗΣ», με συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Ιταλία, Τσεχία, Βουλγαρία, Τουρκία), με δισκογραφίες), αποφάσισε όλο αυτό το καταστάλαγμα να το αποτυπώσει σε βιβλία προκειμένου να διασωθεί όλος αυτός ο πολιτιστικός πλούτος των Ελλήνων.
Διατηρεί ηχητικό αρχείο με 282.000 και πλέον χιλιάδες Δημοτικά Τραγούδια από όλη την Ελλάδα. Τα τραγούδια είναι καταγεγραμμένα στην Βυζαντινή και την Ευρωπαϊκή σημειογραφία με μουσικολογικά σχόλια και ιστορικά στοιχεία των τραγουδιών.
Τα βιβλία κυκλοφορούν μέγεθος Α4 με τον γενικό τίτλο: «ΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΜΑ»

Έτσι η εταιρεία μας αποφάσισε να εκδώσει τους δύο πρώτους παρακάτω τόμοι:

«ΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΜΑ» ΤΟΜΟΣ Α αποτελείται από 416 σελίδες και περιέχει 245 τραγούδια από όλα τα μέρη της Ελλάδος.

«ΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΜΑ» ΤΟΜΟΣ Β αποτελείται από 488 σελίδες και περιέχει 256 τραγούδια από όλα τα μέρη της Ελλάδος.

Μέσα από τα Τραγούδια αυτά μπορούμε να γνωρίσουμε όλες τις φάσεις της ζωής του ανθρώπου. Aπό τη γέννησή του (νανουρίσματα-ταχταρίσματα), μέχρι το θάνατο (μοιρολόγια), αλλά και πέρα απ’ αυτόν. Δεν υπάρχει κανένα γεγονός της ζωής του ανθρώπου που ο Λαϊκός δημιουργός να μην το έχει κάνει τραγούδι.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.laografia-paradosi.gr και την σελίδα μας στο FACEBOOK @laografiaparadosi, εγγραφείτε στο δελτίο επικοινωνίας και προωθήστε το σε φίλους! Θα λαμβάνετε ενημερώσεις για νέες κυκλοφορίες, προϊόντα, υπηρεσίες και εκδηλώσεις της εταιρίας μας.
 
Top