«Πανδέκτη της Ιεράς Εκκλησιαστικής Υμνωδίας του Όλου Ενιαυτού», Ιωάννου Λαμπαδαρίου, Στεφάνου Α΄ Δομεστίκου, Κων/πολη, τ. Α΄ (1850), τ. Β΄, Γ΄ και Δ΄

haris1963

παλαιότατο μέλος
#2
Ας τη βάλει κάποιος που μπορεί στο FTP του analogion.com.
Ιδού λοιπόν στο FTP του analogion.com ο

Α' Τόμος της Μουσικής Πανδέκτης

που περιέχει τα μέλη του Εσπερινού και δεν έχει υπάρχει εδώ στην Ανέμη, όπου υπάρχουν οι υπόλοιποι 3 τόμοι. Υπάρχει στα βιβλία που έχει ανεβασμένα ο Γ. Μιχαλάκης εδώ

Χάρης
 
Last edited:

dimskrekas

Δημήτρης Σκρέκας
#3
ΟΚ, το κάνω εγώ.

Θα έχει ανέβει σε 10 λεπτά περίπου και θα διορθώσω αυτό το μήνυμα.

Χάρης
Στον Άρχοντα του Ψαλτολογίου φίλτατο, μουσικολογιώτατο, και καλλιφωνότατο Χάρη Συμεωνίδη ας ευχηθούμε από καρδιάς για τα γενέθλιά του Χρόνια Πολλά. Πάντα να έχει υγεία, και κάθε χαρά!


Δ.
 

domesticus

Lupus non curat numerum ovium
#4
Χάρη, Πολλὰ τὰ Ἔτη σου, πάντα μὲ ὑγεία, σιδεροκέφαλος, ἀλεξίσφαιρος, ἀλεξίπυρος.
 

EIRYK EMNOSHELE

Qu'est-ce que je ferais sans toi?
#5
Υπάρχει εδώ στην Ανέμη. Μία από τις σημαντικότερες κλασσικές εκδόσεις όλων των εποχών.
Ιδού λοιπόν στο FTP του analogion.com ο

Α' Τόμος της Μουσικής Πανδέκτης

που περιέχει τα μέλη του Εσπερινού και δεν έχει υπάρχει εδώ στην Ανέμη, όπου υπάρχουν οι υπόλοιποι 3 τόμοι. Υπάρχει στα βιβλία που έχει ανεβασμένα ο Γ. Μιχαλάκης εδώ

Χάρης
Δυστυχώς η σάρωση στην Ανέμη είναι κάτω του μετρίου. Δε γνωρίζω τους λόγους που υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα. Υποθέτω πως πληρώνονται κάποιοι άνθρωποι αλλά ίσως να κάνω και λάθος. Όποιος γνωρίζει λεπτομέρειες ας αναφέρει.
Πάντως η σάρωση του κυρίου Μιχαλάκη σε σχέση με αυτές τις Ανέμης είναι ασύγκριτα καλύτερη. Αρκετά καθαρή και το σίγουρο είναι πως ο άνθρωπος δεν είχε κάποιο υλικό όφελος. Το ευχαριστούμε πολύ.
Για όποιον ενδιαφέρεται για το ίδιο βιβλίο με σελιδοδείκτες ανέβηκε ήδη σε αυτή τη διεύθυνση:

http://www.mediafire.com/download/j581l8x1few2w50/MoysikiPandekti_1851_Vol_01_Esperinos.pdf

Έλειπαν δύο σελίδες (188 και 189) οι οποίες προστέθηκαν και αφαιρέθηκαν άλλες δύο που ήταν διπλές στην εισαγωγή. Το μέγεθος του αρχείου είναι 24ΜΒ. Σκοπός είναι να μπουν με τον ίδιο τρόπο σελιδοδείκτες και στα υπόλοιπα τρία ή δύο τουλάχιστον βιβλία της σειράς (Λειτουργίας και Όρθρου), και να ενωθούν κατόπιν σε ένα αρχείο pdf.
 
#6
Ο δεύτερος τόμος (Όρθρος) από την Ανέμη έχει μπερδεμένες τις σελίδες. Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα pdfill δεν κατάφερα να τις αναδιοργανώσω. Όποιος μπορεί ας το κάνει και ας ανεβάσει τον δεύτερο τόμο σε αυτό το θέμα. Η σωστή σειρά είναι: 1-24,27-28,25-26,31-32,29-30,33-856
 

barth

τάχα και ψάλτης
#9
Θα με βρίσετε στο τέλος, το ξέρω :p , με τους καταλόγους συνδρομητών, αλλά κάνω μια εργασία και δυστυχώς βλέπω ότι σε πολλές σαρώσεις παλαιτύπων μένουμε στο μουσικό μέρος, όπως είναι φυσικό, και παραβλέπουμε τα ιστορικά στοιχεία του βιβλίου (προλόγους, καταλόγους συνδρομητών, ακόμη και κτητορικά και βιβλιογραφικά σημειώματα πάνω στα έντυπα, τα οποία έχουν έτσι μια μοναδικότητα). Από τις 18 σελίδες συνδρομητών στον 4ο τόμο της Πανδέκτης του 1851 βρίσκω μόνο τις πρώτες 10. Αν έχει κάποιος και τις υπόλοιπες 8, θα ήμουν ευγνώμων.
 

neoklis

Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής
#10
....Από τις 18 σελίδες συνδρομητών στον 4ο τόμο της Πανδέκτης του 1851 βρίσκω μόνο τις πρώτες 10. Αν έχει κάποιος και τις υπόλοιπες 8, θα ήμουν ευγνώμων.
Μέχρι 12 έχω βρει.
 

Attachments

Top