«Έσωσε λαόν», ιαμβική καταβασία α΄ ωδής Χριστουγέννων εκ του ειρμολογίου Χρυσάφου του Νέου, εξηγηθείσα υπό Κώστα Μάρκου.

mousikos

Παλαιό Μέλος
Έσωσε λαόν θαυματουργων Δεσπότης. - καταβασία της α ωδης του ιαμβικου κανονος της Χριστου Γεννήσεως εκ του ειρμολογίου Χρυσάφου του Νέου, εξηγηθείσα υπο Κωστα Μαρκου. Παραθέτω πρώτα το ηχητικο και ακολουθουν και τα μουσικά κείμενα. Ο Κωστας Μαρκος υστερα απο την πολυετη σοβαρή ασθένεια που τον ειχε καθηλώσει στο νοσοκομειο και την οικεία του, επανέρχεται, με τη χάρη του Θεου, για να ολοκληρώσει το συγγραφικό του έργο
 

phokaeus

Παλαιό Μέλος
Μας έχει αφήσει ολόκληρο ειρμολόγιο ο Χρυσάφης ἠ μόνο καταβασίες;
 

neoklis

Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής
... Παραθέτω πρώτα το ηχητικο και ακολουθουν και τα μουσικά κείμενα. ..

Θα υπάρξει συνέχεια;
 

mousikos

Παλαιό Μέλος
εχω την εντυπωση μονο καταβασιες. Για σιγουρια ομως επικοινωνειστε κατευθειαν με τον Κωστα το Μαρκο για να εχουμε τεκμηριωμενη απαντηση.
Ακουμε την χορωδια του Κώστα Μαρκου στην καταβασία της α ωδης του ιαμβικου κανονος της Χριστου Γεννήσεως εκ του ειρμολογίου Χρυσάφου του Νέου, εξηγηθείσα υπο Κωστα Μαρκου
 

Attachments

  • 26-AudioTrack 26.mp3
    3.2 MB · Views: 94
Last edited:

gestprok

Νέο μέλος
Δεν επανέρχεται γιατί απλούστατα ποτέ δεν έφυγε από την ενεργό δράση. Ακόμη και ασθενής εργαζόταν και δημιουργούσε αόκνως. Απόδειξη ότι κατά την χαλεπή αυτή περίοδο, εξέδωσε και τον πρώτο τόμο του Θεωρητικού του. Όσο για την ολοκλήρωση του έργου του, είναι τόσο πολύ που θα πρέπει να του χαρίσει ο Θεός άλλη μια ζωή... Μακάρι να δούμε κι άλλες δουλειές του να έρχονται στο φως γιατί είναι ικανότατος και κυρίως αξιόπιστος επιστήμων και ερευνητής.
 

ARGITAN

Παλαιό Μέλος
Εξαίρετη η εργασία του κ.Κωνσταντίνου Μάρκου Μπράβο του.
 
Top