«Άξιον εστίν» του Κωνσταντίνου Κυριακού σε ήχο δ΄ άγια

ybulbu

Μπουλμπουτζής Ιωάννης
Τα περισσότερα Λειτουργικά σε άγια, ακόμη και ανάμεσα σ' αυτά που έχουν ανεβεί, χρησιμοποιούν διασκευάζοντας, χωρίς κανείς να αναφέρει πατρότητα, το «Άξιον εστίν» του Κωνσταντίνου Κυριακού, Β' Δομεστίχου της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, που δημοσιεύει ο Δημήτριος Κυφιώτης στη Γ' έκδοση του Μουσικού Απανθίσματος (1894). Το επισυνάπτω απ' το αρχείο στο οποίο παραπέμπει το θέμα αυτό. Αν μπορεί κάποιος να το καθαρογράψει, θα του είμαστε ευγνώμονες!
 

Attachments

  • Άξιον εστίν, Κωνσταντίνου Κυριακού, Ήχ. δ' άγια.pdf
    744.1 KB · Views: 197
Last edited by a moderator:

lagoudakis

Μιχαήλ Γ. Λαγουδάκης
... το «Άξιον εστίν» του Κωνσταντίνου Κυριακού, Β' Δομεστίχου της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, που δημοσιεύει ο Δημήτριος Κυφιώτης στη Γ' έκδοση του Μουσικού Απανθίσματος (1894). Το επισυνάπτω απ' το αρχείο στο οποίο παραπέμπει το θέμα αυτό. Αν μπορεί κάποιος να το καθαρογράψει, θα του είμαστε ευγνώμονες!

Γιάννη, ευχαριστούμε! Με λίγο καθάρισμα και λίγη χαρτοκοπτική νομίζω ότι είναι μια χαρά, μάλλον δεν χρειάζεται να ξαναγραφεί.
 

Attachments

  • Άξιόν εστιν ήχος δ άγια - Κωνσταντίνου Κυριακού.pdf
    50 KB · Views: 101

aposapostolopoulos

Απόστολος Αποστολόπουλος
...το «Άξιον εστίν» του Κωνσταντίνου Κυριακού, Β' Δομεστίχου της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, που δημοσιεύει ο Δημήτριος Κυφιώτης στη Γ' έκδοση του Μουσικού Απανθίσματος (1894). Το επισυνάπτω απ' το αρχείο στο οποίο παραπέμπει το θέμα αυτό. Αν μπορεί κάποιος να το καθαρογράψει, θα του είμαστε ευγνώμονες!

'Οντως εξαιρετικό το μάθημα που αναφέρει ο αγαπητός Ιωάννης. Το καθαρόγραψα, αφού το ζήτησε και του το "χαρίζω", με κάποιες μικρές επεμβάσεις...

Οποιαδήποτε υπόδειξη για αλλαγές, δεκτή...

Βέβαια να πω ότι και το πριν από λίγο, αναρτηθέν, από τον κ. Λαγουδάκη είναι όντως μια χαρά...!! Μάλλον συμπεσαμε στο καθάρισμα...
 

Attachments

  • Άξιον εστίν, Κωνσταντίνου Κυριακού, Ήχ. δ' άγια.pdf
    666.1 KB · Views: 123

ybulbu

Μπουλμπουτζής Ιωάννης
Τι να πω! Κι εγώ ετοιμαζόμουν να ανεβάσω το δικό μου καθάρισμα! Αλλά δεν είναι τόσο έντονα τα γράμματα όσο το προηγούμενο! Πολλές ευχαριστίες! Αλλά και στον κοπιάσαντα δακτυλογράφο!
 
Top