«Άξιον εστίν» του Κωνσταντίνου Κυριακού σε ήχο δ΄ άγια

ybulbu

Μπουλμπουτζής Ιωάννης
#1
Τα περισσότερα Λειτουργικά σε άγια, ακόμη και ανάμεσα σ' αυτά που έχουν ανεβεί, χρησιμοποιούν διασκευάζοντας, χωρίς κανείς να αναφέρει πατρότητα, το «Άξιον εστίν» του Κωνσταντίνου Κυριακού, Β' Δομεστίχου της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, που δημοσιεύει ο Δημήτριος Κυφιώτης στη Γ' έκδοση του Μουσικού Απανθίσματος (1894). Το επισυνάπτω απ' το αρχείο στο οποίο παραπέμπει το θέμα αυτό. Αν μπορεί κάποιος να το καθαρογράψει, θα του είμαστε ευγνώμονες!
 

Attachments

Last edited by a moderator:

lagoudakis

Μιχαήλ Γ. Λαγουδάκης
#2
... το «Άξιον εστίν» του Κωνσταντίνου Κυριακού, Β' Δομεστίχου της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, που δημοσιεύει ο Δημήτριος Κυφιώτης στη Γ' έκδοση του Μουσικού Απανθίσματος (1894). Το επισυνάπτω απ' το αρχείο στο οποίο παραπέμπει το θέμα αυτό. Αν μπορεί κάποιος να το καθαρογράψει, θα του είμαστε ευγνώμονες!
Γιάννη, ευχαριστούμε! Με λίγο καθάρισμα και λίγη χαρτοκοπτική νομίζω ότι είναι μια χαρά, μάλλον δεν χρειάζεται να ξαναγραφεί.
 

Attachments

aposapostolopoulos

Απόστολος Αποστολόπουλος
#3
...το «Άξιον εστίν» του Κωνσταντίνου Κυριακού, Β' Δομεστίχου της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, που δημοσιεύει ο Δημήτριος Κυφιώτης στη Γ' έκδοση του Μουσικού Απανθίσματος (1894). Το επισυνάπτω απ' το αρχείο στο οποίο παραπέμπει το θέμα αυτό. Αν μπορεί κάποιος να το καθαρογράψει, θα του είμαστε ευγνώμονες!
'Οντως εξαιρετικό το μάθημα που αναφέρει ο αγαπητός Ιωάννης. Το καθαρόγραψα, αφού το ζήτησε και του το "χαρίζω", με κάποιες μικρές επεμβάσεις...

Οποιαδήποτε υπόδειξη για αλλαγές, δεκτή...

Βέβαια να πω ότι και το πριν από λίγο, αναρτηθέν, από τον κ. Λαγουδάκη είναι όντως μια χαρά...!! Μάλλον συμπεσαμε στο καθάρισμα...
 

Attachments

ybulbu

Μπουλμπουτζής Ιωάννης
#4
Τι να πω! Κι εγώ ετοιμαζόμουν να ανεβάσω το δικό μου καθάρισμα! Αλλά δεν είναι τόσο έντονα τα γράμματα όσο το προηγούμενο! Πολλές ευχαριστίες! Αλλά και στον κοπιάσαντα δακτυλογράφο!
 
Top