[Ψάχνω] Ψηφιακά (on-line) βιβλιοπωλεία που να έχουν βιβλία βυζαντινής μουσικής

ΣΙΦΗΣ

μανουσακακης ιωσηφ
ψηφιακα βιβλιοπολεια που να εχουν βιβλια βυζαντινης μουσικης υπαρχουν :confused:
 

alogo

παμπαλαιο μελος
Θα ηθελα να ρωτησω καποιο μελος που ν γνωρίζει διαδικτυακά βιβλιοπωλεία για αγορά μουσικών βιβλίων αλλα που να εχουν τις καλύτερες τιμες οχι γενικά βιβλιοπωλεία αλλα αυτα που πραγματικά συμφέρουν....δηλαδη που εχουν εμφανη διαφορά στις τιμες απο άλλους....Αν γνώριζει κανεις ας βοηθήσει. ευχαριστώ
 

neoklis

Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής
Λίγο απίθανο να υπάρχει κάποιο, που συμφέρει γενικά και πάντα. Θέλει ψαξιμο κάθε φορά. Επίσης η επιβάρυνση των ταχυδρομικών συνήθως εξανεμίζονται την προσφερόμενη έκπτωση.
 

EIRYK EMNOSHELE

Qu'est-ce que je ferais sans toi?
Παρόλο που δεν έχω κάποια ιδιαίτερη εμπειρία, καθώς τα περισσότερα βιβλία ψαλτικής τα αγόρασα δια ζώσης από βιβλιοπωλεία χριστιανικά και όχι εξ αποστάσεως, βρίσκω δύσκολο έως απίθανο να υπάρχει τέτοιο πράγμα που ζητάς, δηλαδή, διαδικτυακό βιβλιοπωλείο με βιβλία ψαλτικής σε πολύ χαμηλές τιμές.

Εκτός από τα καταστήματα που αναφέρθηκαν ήδη, υπάρχει και το eshop.gr το οποίο δεν έχει φτιάξει δυστυχώς ξεχωριστή κατηγορία με της ψαλτικής τα βιβλία, αλλά αν ψάξεις θα βρεις κάποια (ότι μπόρεσα να βρω εμφανίζεται στο τέλος του μηνύματος). Το καλό με αυτό το κατάστημα είναι πως δεν χρεώνει μεταφορικά για παραλαβή από το κατάστημα και έχει έκπτωση 10% σε όλα τα ψαλτικά βιβλία όπως είδα. Όμως είναι ελάχιστα τα βιβλία αυτά. Πιστεύω πως ο μέσος όρος των ψαλτών έχουν αρκετά περισσότερα από αυτά που διαθέτει ολόκληρο το κατάστημα!

Μεγαλύτερες εκπτώσεις βεβαίως και θα μπορούσαν να γίνουν κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Ίσως να κάνω λάθος αλλά νομίζω πως η πλειοψηφία των ασχολουμένων με την ψαλτική είτε θα έχουν συναντηθεί έστω μια φορά μεταξύ τους ή θα έχουν έναν κοινό γνωστό! Ίσως να ακούγεται κάπως υπερβολικό, όμως θέλω να πω ότι είμαστε σχετικά μετρημένοι, σύμφωνα με τη δική μου θεώρηση των πραγμάτων. Γι’ αυτό πιστεύω πως όλα ξεκινούν από το γεγονός ότι δεν υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον για τέτοιου είδους βιβλία, έτσι αν δεν υπάρχει ζήτηση πώς να κάνει προσφορά και το κατάστημα;

Τώρα για βιβλία ψαλτικής σύγχρονα, που ο εκδότης και συγγραφέας τους δηλαδή ζει, τότε η καλύτερη λύση είναι να βρεις τα στοιχεία του, και να επικοινωνήσεις κατευθείαν μ’ αυτόν. Μεγαλύτερη έκπτωση από την τιμή που θα σου δώσει δεν πρόκειται πουθενά να βρεις. Γιατί μη ξεχνάς πως όλα αυτά τα διαδικτυακά μαγαζιά, παίρνουν και προμήθεια και δίνουν αρκετά λιγότερα χρήματα στο συγγραφέα από αυτό που αναγράφεται στην αρχική τους τιμή.
Έχω αγοράσει βιβλίο με έκπτωση που έφτανε μέχρι και 30% περίπου της αρχικής του τιμής, όταν τηλεφώνησα κατευθείαν στον ίδιο το συγγραφέα.
Θυμάμαι άλλο παράδειγμα παλιότερα όταν τηλεφωνούσα στο σύλλογο προς διάδοσιν της εθνικής μουσικής, παρότι ο συγγραφέας δε ζούσε, το είχαν σαν αρχή τους για σπουδαστές της ψαλτικής να υπάρχει άλλη τιμή πιο χαμηλή από την ορισθείσα.

Άλλη λύση είναι να βρεις κάποιο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σου με το οποίο να συμφωνήσεις να μη σε χρεώνει τουλάχιστον μεταφορικά. Άσε που λόγω της κρίσης τώρα, υπάρχει περίπτωση να πετύχεις και παραπέρα έκπτωση. Αν ψάξεις τριγύρω σου, έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις κάτι το οποίο τελικά να σε εξυπηρετήσει περισσότερο από τα διαδικτυακά καταστήματα.

Τέλος παρατίθενται εδώ κάποια βιβλία ψαλτικής που μπόρεσα να βρω στο συγκεκριμένο κατάστημα του eshop.gr:



ΔΟΞΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ ΤΩΝ ΔΕΣ...
ΔΟΞΑΣΤΑΡΙΟΝ

ΕΚΦΡΑΣΙΣ ΤΗΣ ΨΑΛΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΨΑΛΤΙ...

ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΙΣ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝ...
ΜΕΛΩΔΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΒΥΖΝΤΙΝΗΣ Ε...

ΠΑΝΔΕΚΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚ...

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΣΜ...

ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΤΗΣ ΜΟΥ...

ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΝ ΜΕΓΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΝ Τ...

ΔΟΞΑΣΤΑΡΙΟΝ (ΔΙΤΟΜΟ)

ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΥΜΝΩΔΙΑ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΙΣ ΤΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΝ ΚΑΙ...

ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑΤΑΡΙΟΝ

ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΜΟΙ ΤΟΥ ΔΟΞΑΣΤΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΟΥ:
http://www.e-shop.gr/search_main.ph...CF%D3+%D7%C1%D1%D4%CF%D6%D5%CB%C1%CE&search=1


Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ π. Κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ:
http://www.e-shop.gr/search_main.ph...%CA%D9%CD%D3%D4%C1%CD%D4%C9%CD%CF%D3&search=1

Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ:
http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?table=BKS&seira=%CB%C5%C9%D4%CF%D5%D1%C3%C9%CA%C1


 
Καλησπέρα!

Το παρακάτω είναι μάλλον αυτό που αναζητάτε με εμφανώς χαμηλότερες τιμές, ελάχιστα ή μηδενικά μεταφορικά και πόντους ανταμοιβής για επόμενες αγορές. Αρκει τα βιβλία που θέλετε να μην είναι εξαντλημένα από τους εκδοτικούς οίκους και να επικοινωνήσετε μαζί του, γτ λόγω του ότι είναι καινούργιο βιβλιοπωλείο, πολλά από αυτά δεν εμφανίζονται στο σάιτ, παρότι είναι διαθέσιμα

http://bookbuy.gr/eshop/index.php?route=common/home
 
Top