Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας

Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας
Θεοφράστου 62-64, Νέα Πολιτεία Λάρισας
2410 670917

Στο Σ.Ω.Λ. πέρα από τις κλασικές σπουδές, διδάσκονται λαϊκά και παραδοσιακά όργανα καθώς και Βυζαντινή μουσική.
Τα τμήματα είναι ατομικά και οι εγγραφές γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής χρονιάς.

Όλες οι διδασκαλίες καθώς και άλλες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Σ.Ω.Λ. : http://www.solarissa.com/education.htm
 

vaiacum

Ποιος είπε ότι ο Δημήτρης Μητροπάνος δεν ζει πια;;
Εμένα, πάντως, ο Στέφανος Ευθυμιάδης (πατέρας του Νίκου) και ο Γιάννης ο Γράμψας μού μάθανε ισοκράτημα, όταν μπήκα στη μεταφώνηση, και δεν μπορούσα να ψάλλω.
Χαίρομαι ιδιαίτερα για τον Νίκο, τον Γιάννη και την Άννυ την Τριανταφύλλου (μένουμε στην ίδια γειτονιά στην Καρδίτσα) που ξεκίνησαν από την μικρή Καρδίτσα και πλέον κάνουν μεγάλη σταδιοδρομία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.
 
Γιώργο καλησπέρα!

Βυζαντινή μουσική διδάσκει ο Βασίλης Παπαδημητρίου και από φέτος και εγώ (καθώς και κανονάκι).

Στην παραδοσιακή μουσική υπεύθυνος του συνόλου είναι ο Χρήστος Καλαμπούκας που διδάσκει λαούτο και μαντολίνο. Η παραδοσιακή μουσική γενικά (θεωρία, ρεπερτόριο κτλ) διδάσκεται από τον επιμέρους δάσκαλο κάθε οργάνου στους μαθητές του ανάλογα με τις ανάγκες κάθε οργάνου.
 
Η συνεργασία μου με το Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας (Θεοφράστου 62, Ν. Πολιτεία, τηλ. 2410-670917) συνεχίζεται και φέτος με αντικείμενα διδασκαλίας το Κανονάκι, τη Βυζαντινή Μουσική, τα Μακάμ-Τροπικότητα και το Παραδοσιακό Τραγούδι.

Τα μαθήματα είναι ατομικά στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ωδείου.
Έναρξη εγγραφών Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου ώρες 16:00 - 21:00
 
Συνάδελφοι, βρίσκομαι και φέτος στο Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας, με αντικείμενα διδασκαλίας το Κανονάκι, τη Βυζαντινή Μουσική, τα Μακάμ-Τροπικότητα, το Παραδοσιακό Τραγούδι, και από φέτος τη Ψαλτική Τέχνη.

Πληροφορίες για κάθε μάθημά μου και βιογραφικά των καθηγητών δείτε στο μπλογκ μου: kanonio.blogspot.gr

Επίσης όσοι θέλετε μπορείτε να ακολουθήσετε τη νέα μας σελίδα "Σχολή παραδοσιακής μουσικής Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας" στο facebook: https://www.facebook.com/paradosiakisol/
Καλή χρονιά!
 
Last edited:
Καλη αρχη κ καλη δυναμη,παντα με υγεια!Ο κοινος μας φιλος,ο Γιωργος ο ψαλτης απο Γοννους,μου ειπε τα καλυτερα για σας [ηθος κ ικανοτητες].Ισως στο αμεσο μελλον,αν καποιος απ τους 2 γιους μου εμφανισει ''καλλιτεχνικες ανησυχιες'',τα πουμε κ απο κοντα.Να στε καλα...
 
Δωρεάν μαθήματα γνωριμίας με τα παραδοσιακά μουσικά όργανα από τους καθηγητές μας. Σας περιμένουμε τη Δευτέρα 19 και Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου από τις 17:00 ως τις 20:00.
 
Top