Συνεντεύξεις από Ραδιοφωνικές Εκπομπές του κ. Γεωργίου Δαρλάση στον Ρ/Σ Ι. Μ. Αργολίδος

ybulbu

Μπουλμπουτζής Ιωάννης
Κατά καιρούς ο κ. Γεώργιος Δαρλάσης μας έχει κοινοποιήσει συνεντεύξεις με μεγάλους ψάλτες που πραγματοποίησε στα πλαίσια της επομπής του στο ραδιοφωνικό σταθμό της Ι. Μ. Αργολίδος. Τον ευχαριστώ θερμά γι' αυτό! Είπα να συγκεντρώσω τους συνδέσμους σε ένα θέμα, καθώς πιστεύω πως αξίζει να υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένες. Τις παραθέτω κατά σειρά δημοσίευσης στο forum.

- Νικόλαος Γιάννου - Απόσπασμα συνέντευξης εις Γεώργιο Δαρλάση 18-6-1993 (το απόσπασμα της συνέντευξης το κατεβάζετε από εδώ και αυτόνομη την ηχογράφηση του «Δούλοι Κύριον» του Πέτρου σε βαρύ που έψαλλε ο κ. Γιάννου για λογαριασμό της εκπομπής (γιατί υπάρχει και στο προηγούμενο αρχείο) από εδώ)

- Χαρίλαος Ταλιαδώρος - Συνέντευξη εις Γεώργιο Δαρλάση για τον Κων.Πρίγγο 2-2-1991 (το ηχητικό αρχείο το κατεβάζετε από εδώ)

- Γεώργιος Καραμάνης - Συνέντευξη εις Γεώργιο Δαρλάση 16-4-1994 (το ηχητικό αρχείο το κατεβάζετε από εδώ)

- Αθανάσιος Καραμάνης - Συνέντευξη εις Γεώργιο Δαρλάση 1992 (το ηχητικό αρχείο το κατεβάζετε από εδώ και το αυτόγραφο εξώφυλλο της κασέτας του Καραμάνη από εδώ)

- Εμμανουήλ Χατζημάρκος - Συνέντευξη εις Γεώργιο Δαρλάση 1992 (το ηχητικό αρχείο το κατεβάζετε από εδώ)

- Κωνσταντίνος Γιαννούτσος - Απόσπασμα συνέντευξης εις Γεώργιο Δαρλάση 11-9-1992 (το ηχητικό αρχείο το κατεβάζετε από εδώ)

- Ματθαίος Τσαμκιράνης - Απόσπασμα συνέντευξης εις Γεώργιο Δαρλάση 1992 (το ηχητικό αρχείο το κατεβάζετε από εδώ)

- Λυκούργος Πετρίδης - Απόσπασμα συνέντευξης εις Γεώργιο Δαρλάση 1992 (το ηχητικό αρχείο το κατεβάζετε από εδώ)
 
Last edited:

darlasis

Γεώργιος Δαρλάσης
Προσωπικό αφιέρωμα υπό Γεωργίου Δαρλάση, σε ραδιοφωνικη εκπομπή το έτος 1992 στον Αείμνηστο Μουσικοδιδάσκαλο και Πρωτοψάλτη Θεόδωρο Βασιλείου
 

Attachments

  • ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΠΟ Γ.ΔΑΡΛΑΣΗ ΕΙΣ ΘΕΟΔΩΡΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 30-10-1992 .mp3
    39.1 MB · Views: 91
Last edited:
Top