Πώς αναζητώ μέλη στη λίστα μελών;

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
Δυστυχώς λόγω προβλήματος του λογισμικού του φόρουμ σχετικά με την ταξινόμηση σε γλώσσες με μή λατινικούς χαρακτήρες, υπάρχει πρόβλημα στη λίστα μελών με ονόματα χρήστη με ελληνικούς χαρακτήρες. Δυστυχώς για αυτό δεν υπάρχει κάποια λύση που να γνωρίζω.

Για να αναζητήσετε πάντως μέλη υπάρχει η λειτουργία αναζήτησης στη λίστα μελών (πάνω δεξιά στη σελίδα της λίστας εκεί που λέει Αναζήτηση Μελών) ή πατήστε εδώ

http://www.analogion.com/forum/memberlist.php?do=search

Εάν πάτε εκεί στη σελίδα και πατήσετε Αναζήτηση Μελών σας δίνει τη δυνατότητα για Εξελιγμένη αναζήτηση επίσης πχ. με βάση την τοποθεσία κτλ.

Επίσης για να βρείτε όλα τα μέλη με όνομα χρήστη που αρχίζει από Χ (ας πούμε) γράφετε στη μπάρα διέυθυνσης του προγράμματος πλοήγησης που χρησιμοποιείτε την εξής διεύθυνση, αντικαθιστώντας το τελευταίο γράμμα Χ με το (ελληνικό ή λατινικό) γράμμα που επιθυμείτε

http://www.analogion.com/forum/memberlist.php?pp=0&sort=username&order=asc&ltr=Χ

Ξαναλέω όμως οτι δεν δουλεύει σωστά τις πιό πολλές φορές αυτό λόγω του εγγενούς προβλήματος της μηχανής του φόρουμ.

Ένας εύκολος τρόπος για να βρίσκετε μέλη που αναζητάτε συχνά είναι να τα προσθέσετε στη λίστα φίλων και γνωστών μέσω της σελίδας προφίλ σας (πάτε Πίνακας Ελέγχου, Η σελίδα μου και στο δεξί μέρος της σελίδας έχει τη λίστα φίλων και γνωστών).
 
Top