Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός Γενεσίου της Θεοτόκου

Την προσεχή Τρίτη 07/09, παραμονή της Θεομητορικής Εορτής του Γενεσίου της Θεοτόκου, ο Χορός Ψαλτών «Οι Κρήτες Μαΐστορες», υπό τη χοραρχία του Δασκάλου μας κ. Αντωνίου Πλαΐτη, θα ψάλλει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό, που θα τελεστεί στον φερώνυμο Ιερό Ναό του Ηρακλείου (περιοχής Μπεντεβή) και ώρα 19:00 μ.μ. Στον Εσπερινό θα προεξάρχει ο Πανοσιολ. Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου π. Μακάριος Γρινιεζάκης, ιεροκήρυκας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Την πρόσκληση απηύθυνε ο ιερατικώς προϊστάμενος, πρωτοπρεσβύτερος Στυλιανός Χαραλαμπάκης, κατόπιν συνεννοήσεως με τους ψάλτες του Ι. Ναού κυρίους Εμμ. Καλυκάκη και Νικόλαο Παπαδάκη, οι οποίοι θα καταλάβουν το αριστερό αναλόγιο μαζί με τους βοηθούς τους.
 
Last edited:

npapadimit

Νικόλαος Παπαδημητρίου - Πύργος
Καλή δύναμη και πολλούς χαιρετισμούς στον π. Μακάριο!
 
Επισυνάπτω ηχητικά αποσπάσματα του εν λόγω Εσπερινού, από μετάδοση του Ραδιοφ. Σταθμού της Ι. Αρχ/πης Κρήτης, με τα όποια προβλήματα είχε αυτή.
Έγινε η καλύτερη δυνατή ηχητική επεξεργασία, αλλά δυστυχώς η συγκεκριμένη μετάδοση δεν επιτρέπει κάτι πιστότερο από αυτό. Ζητούμε γι' αυτό την κατανόησή σας.

Τους στίχους απαγγέλουν κατά σειράν στα Εσπέρια οι Χρήστος Τσακίρογλου, Χριστόφορος Αλεβιζάκης, π. Γεώργιος Μετοχιανάκης και η μετριότης μου το απήχημα στο κράτημα.
 

Attachments

  • 02. Eσπέρια.mp3
    14.3 MB · Views: 70
  • 03. Κράτημα πλ. β΄.mp3
    6.4 MB · Views: 39
  • 05. Απολυτίκια.mp3
    3.2 MB · Views: 30
Top