Κυριακή 23-09-2012 (βίντεο)

aposto

Παλαιό Μέλος
Επισυναπτω 4 βιντεο με τον Αρχοντα Πρωτοψαλτη κ.Αθανασιο Πεττα απο την χθεσινη Θεια Λειτουργια που τελεσθηκε στον Μητροπολητικο Ναο της Αγιας Τριαδος Πειραιως
1.Δυναμις Αγιος ο Θεοςhttp://www.youtube.com/watch?v=PnCJiwdf2HY
2.Χερουβικος υμνος κ δοξα σοιhttp://www.youtube.com/watch?v=Ztglnli3my0
3.Λειτουργικαhttp://www.youtube.com/watch?v=W7F-9Zz5W_g
4.Αξιον εστινhttp://www.youtube.com/watch?v=Sb_zvLpbTcY

Υ.Γ
Οσοι φιλοι του φορουμ μπειτε για να ακουσετε τα αρχεια παρακαλω πολυ να μην ανοιξετε πολυ την φωνη διοτι τα εχω γραψει με το κινητο μου κ ο ηχος δεν εχει καλη ποιοτητα.Ομως θεωρησα καλο να τα ανεβασω για να απολαυσουμε αυτον τον μεγαλο Πρωτοψαλτη που ακομη καλα κρατει κ μας διδασκει.Οι αλλες ηχογραφησεις υποσχομαι θα ειναι με καμερα.
 
Αγαπητέ μου φίλε Απόστολε, ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την ωραία αυτή προσφορά σου. Ο Άρχων Αθανάσιος Πέττας είναι ο αιώνιος έφηβος. Η απόδοση του μου θύμησε τις συμψαλμωδίες μας στους Ι.Ναούς Αγίου Σπυρίδωνος Πειραιώς και Προφήτου Ηλιού Παγκρατίου στις δεκαετίες του '60 και '70. Οι ίδιες τονικές βάσεις, το ίδιο σφρίγος και υψηλού επιπέδου ερμηνεία των ύμνων.
Μετά τιμής Κωνσταντίνος Γιαννούτσος, Πρωτοψάλτης, Μαθητής και Συνεργάτης του κυρίου Αθανασίου Πέττα.
 

aposto

Παλαιό Μέλος
Να στε καλα κ.Κωστα κ γω σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για τα καλα σας λογια,καθως επισης κ ολους τους φιλους του φορουμ για την αποδοχη.
 
Top