Η ευθύνη και ο ρόλος των Ιεροψαλτών κατά την τέλεση ακολουθιών, με συμμετοχή αιρετικών.

Status
Not open for further replies.

Π. Δαβίδ

Γενικός συντονιστής
Ὀμως πάτερ μου το θέμα: "Αλλάζει η τάξις, το τυπικό, η μουσική μας στους Ναούς που επιτελούνται οικουμενιστικές ακολουθίες", πιστεύετε ότι δε θα μπορούσε με κάποιον τρόπο να σηζητηθεί στο ψαλτολόγιο; Είναι πολύ ενδιαφέρον. Υποδείξτε τον τρόπο που μπορεί να γίνει.

Μα καλά, σε πόσους πια ναούς επιτελούνται "οικουμενιστικές ακολουθίες"; :eek: Και τι προσδιορίζουμε ως τέτοιες; :confused: Και τι να κάνει το φόρουμ για αυτό; :confused: Άντε και γράψουμε ορισμένες δεκάδες σελίδων, θα αλλάξει κάτι; :confused: Τα παράπονα των τυχόν θιγομένων ας υποβληθούν αρμοδίως!

Και έως εδώ γράφω ως Παναγιώτης.... Γράφω όμως και τα εξής ως γενικός συντονιστής και υπενθυμίζω τα κάτωθι, από τους κανόνες του φόρουμ:

14. Ο διαχειριστής και οι συντονιστές έχουν το δικαίωμα να μεταφέρουν, αφαιρέσουν, κλειδώσουν, τροποποιήσουν μηνύματα ή θέματα σε κάθε περιοχή του forum, κατά την κρίση τους με σκοπό το σεβασμό των κανόνων και την καλύτερη λειτουργία του forum.

15. Εάν νομίζετε οτι κάποιο μήνυμα χρειάζεται συντονισμό, πρέπει να αναφέρεται χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα αναφοράς μηνύματος του forum ή με προσωπικό μήνυμα (ΠΜ) αποφεύγοντας δημόσια αντιδικία.

16. Οποιαδήποτε απορία ή διαφωνία για συντονιστική ενέργεια θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (ΠΜ) στους συντονιστές ή στο διαχειριστή και όχι με δημιουργία νέου θέματος ή δημόσιου μηνύματος.

17. Σε περίπτωση παράβασης των κανόνων ή των συστάσεων του forum, οι συντονιστές μπορεί να κάνουν δημόσια ή προσωπική παρατήρηση. Σε περίπτωση επανειλημένης παράβασης των κανόνων ή των συστάσεων του forum, οι συντονιστές μπορεί να θέσουν το μέλος υπό προσωρινό ή μόνιμο συντονισμό ώστε τα μηνύματα θα εμφανίζονται μόνο κατόπιν έγκρισης των συντονιστών. Σε περίπτωση σοβαρής (κατά την κρίση του διαχειριστή) παραβίασης, ο διαχειριστής μπορεί να απαγορεύσει την πρόσβαση στο forum μέχρι νεωτέρας ή ακόμα και να διαγράψει οριστικά το μέλος.

Ευχαριστώ πολύ (βλαχιστί "Χαριστό μούλτου")
 
Status
Not open for further replies.
Top