Βίντεο - Επετειακό Αφιέρωμα στον αείμνηστο Άρχοντα Αθ. Καραμάνη [επιμέλεια: Γ. Δαρλάση, Προέδρου Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αργολίδας]

darlasis

Γεώργιος Δαρλάσης
Τιμητική εκδήλωση προς τιμήν του αειμνήστου άρχοντος πρωτοψάλτου Αθανασίου Καραμάνη το έτος 1999 στο Ναύπλιο.

Εις μνημόσυνον αιώνιον......

 

Μανώλης Παπαδάκης

Πρωτοψάλτης Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Εξω Μουλιανών
Με προλάβατε κ. Δαρλάση, σας ευχαριστούμε πολύ για την ανάρτηση.

Εάν κρίνουν οι αγαπητοί συντονιστές ας το αφήσουν ή ας το κατεβάσουν από τον φάκελο του Αθ. Καραμάνη.

Ευχαριστώ
 

darlasis

Γεώργιος Δαρλάσης
Θέλω να ενημερώσω τα αγαπητά μέλη του Ψαλτολογίου, ότι το βίντεο που με δική μου προσπάθεια και ευθύνη έγινε, αναρτήθηκε αρχικά στο youtube και στη συνέχεια κοινοποιήθηκε σε διάφορες ιστοσελίδες. Φυσικά δεν πρέπει να λείπει και από την ενότητα του Αθανασίου Καραμάνη και την ενότητα ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και γι αυτό παρακαλώ τον αγαπητό Πατέρα Μάξιμο να επιμεληθεί αυτής της ανάρτησης στις συγκεκριμένες ενότητες - υποενότητες, όσο δε ως προς την ανάρτηση στην ενότητα μου, που περιέχει ύμνους, θα παρακαλούσα να παραμείνει και εκεί για προσωπικούς μου λόγους, εφόσον δεν υπάρχει αντίρρηση από κανέναν.
Θέλω επίσης να σας ενημερώσω και απ' αυτή την ενότητα και να διορθώσω ότι οι φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στην ενότητα ΨΑΛΤΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την τιμητική εκδήλωση στον Αθανάσιο Καραμάνη στο Ναύπλιο, από παραδρομή ανεφέρθη τότε εσφαλμένα ως ημερομηνία η 24-4-1994 αντί του ορθού 24-4-1999. Ζητώ συγγνώμη από τον διαχειριστή, τους συντονιστές και από όλα τα αγαπητά μέλη του Ψαλτολογίου. Ευχαριστώ πολύ τον Πατέρα Μάξιμο για την επισήμανση αυτή του λάθους της ημερομηνίας, που νομίζω είναι ανθρώπινο και κατανοητό.
 
Last edited:

vkoufog

Μέλος
Θα μου επιτρέψει ο αγαπητός πρόεδρος να πω
ότι μόνο καμιά καλή κουβέντα μπορεί να πει
κάποιος για το σπουδαίο υλικό που δημοσιεύετε και
όχι παρατηρήσεις. Ίσως έτσι αρχίσουν πάλι
να δημοσιεύονται ηχογραφήσεις στο Ψ.

Λοιπόν ΜΠΡΑΒΟ αγαπητέ και μερακλή κ. πρόεδρε.

Να είστε πάντα καλά.
 

π. Μάξιμος

Γενικός Συντονιστής

Τό θέμα τοποθετήθηκε μέ μόνιμες ἀνακατευθύνσεις καί στίς 3 ὑποενότητες πού ἀναφέρατε. Ἐπίσης τό θέμα τῶν φωτογραφιῶν ἐπίσης βρίσκεται μέ ἀνακατεύθυνση στήν ὑποενότητα τοῦ ἀειμνήστου Ἄρχοντος καί τοῦ Συνδέσμου.

Συγχαρητήρια κ. Πρόεδρε γι'αὐτή τήν πρωτοβουλία ἐπί τῇ συμπληρώσει ἔτους ἀπό τῆς κοιμήσεως τοῦ μακαριστοῦ μεγάλου Ἀθανασίου Καραμάνη. Πολύ συγκινητικό τό βίντεο, ἀποκαλυπτικό, ἰδιαίτερα στό τέλος.

Ὁ Θεός νά ἀναπαύει ἐκεῖνον καί σέ σᾶς νά χαρίζει ὑγιείαν κατ᾿ ἄμφω καί δύναμιν!!!

 
Last edited:
Top