Ιστολόγιο Σημαδόφωνο

sbilis

Μέλος
www.simadofono.com Εδώ έχει αναρτηθεί ο πρώτος τόμος του Κώδικα Βυζαντινών Εκκλησιαστικών Μελών ( και σε τμήματα ). Και πλέον τακτικά ενημερώνεται με καινούργια κείμενα. Θα ήθελα, αν οι διαχειριστές το βρίσκουν σκόπιμο, να γίνεται και στο forum ενημέρωση για τα καινούργια άρθρα. Το πώς και σε ποιό σημείο το ξέρετε καλύτερα..Ευχαριστώ...
 

sbilis

Μέλος
Επειδή αρκετοί με έχουν ρωτήσει για τις διαφημίσεις.

Διαδικασία :
1. επιλέγω τον σύνδεσμο που με ενδιαφέρει
2. ανοίγει νέα καρτέλα με διαφήμιση
3. στο "συννεφάκι" που γράφει allow notifications επιλέγουμε block
4. επάνω δεξιά επιλέγω (μετά από 5΄΄) skip add
5. εμφανίζεται το pdf και έχει πάνω δεξιά επιλογή λήψης
6. πιθανόν να ανοίξει διαφήμιση pop-up, είναι καθαρές και ανευ προσβλητικού περιεχομένου επειδή τα ελέγχω. Σε αντίστοιχες περιπτώσεις της ad.fly με προσβλητικό περιεχόμενο οφείλεται ο ιστότοπος από πίσω και όχι η ad.fly
7. Αν παρόλα αυτά πέσει κάτι στην αντίληψή σας μπορείτε να κάνετε αναφορά διαφήμισης (report add) ή να με ενημερώσεται με π.μ.
Επίσης αν σας αναφέρει ότι ο ιστότοπος δεν είναι ασφαλής, αυτό έχει να κάνει με διαπιστευτήρια που δεν έχω δώσει εγώ και λόγω του ότι η ιστοσελίδα είναι καινούργια και δεν υπάρχουν επαρκεί στοιχεία οι περιηγητές την κατατάσουν στις ανασφαλείς..είναι ασφαλής γιατί εγώ και μόνο ελέγχω το περιεχόμενο. Ευχαριστώ!
 

sbilis

Μέλος
Μετά από αποχή αρκετών μηνών λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, τα κείμενα θα ανεβαίνουν στην ομάδα Σημαδόφωνο στο facebook και κατα το δυνατόν θα ενημερώνεται με νέα μαθήματα. https://www.facebook.com/groups/795906020756962/ ο σύνδεσμος. Όποιος ενδιαφέρεται με χαρά να γίνει μέλος. Επίσης θα προσπαθήσω να ενημερώσω τα αντίστοιχα θέματα ώστε να διαγραφούν τα μηνύματα με τους συνδέσμους που δεν λειτουργούν. Ευχαριστώ!
 
Top