Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες

Firfiris

Κωστόπουλος Ευθύμιος
Σας ευχαριστώ όλους, ειλικρινά νιώθω την εγκαρδιότητα των ευχών σας όταν τις διαβάζω.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον π.Μάξιμο, τον Δημήτρη Κουμπαρούλη, τον Βαγγέλη, τον Παναγιώτη Σόμαλη, τον Δημήτρη Καλπακίδη, τον Βασίλη Κιαμηλίδη, τον Βασίλη Ζάχαρη, τον Χρήστο Ψωμιάδη, τον Χάρη Συμεωνίδη, τον Γιώργο Μ, τον, τον, τον, τον, είστε τόσοι πολλοί οι φίλοι μου εδώ που έχασα το μέτρημα, συγγνώμη για όσους παρέλειψα εξ αγνοίας αλλ' ουκ εκ προθέσεως.

Καλή φώτιση και αγιασμό για όλους, η Παναγία και ο Άγιος Ευθύμιος βοήθειά μας.

Ευθυμεί τις; Ψαλλέτω!
 
Last edited:

MTheodorakis

Παλαιό Μέλος


Π. Μάξιμε εὐχαριστοῦμε γιὰ τὴν προσφορά σας καὶ σᾶς εὐχόμεθα «λατρεύειν» τῷ Θεῷ «ἐν ὁσιότητι καὶ δικαιοσύνῃ ἐνώπιον αὐτοῦ πάσας τὰς ἡμέρας τῆς ζωῆς» ὑμῶν (Λκ. α', 74-75) καῖ μετοχὴν εἰς «τὸν ἀδελφὸν οὗ ὁ ἔπαινος ἐν τῷ εὐαγγελίῳ διὰ πασῶν τῶν ἐκκλησιῶν» (Β' Κρ. η', 18).
 

Βασίλης Κιαμηλίδης

Βασίλης Κιαμηλίδης
Ευθύμιε!!!!!!!!!
Για τα σημερινά σου ονομαστήρια, και από μένα τις πιό θερμές ευχές μου για πολλά πολλά πολλά έτη και Ευλογημένα, ώστε εν ευθυμία και σπουδή πολύ να συνεχίσης να μας προσφέρεις και στο Ψαλτολόγιο.
Επισυνάπτω όπως υποσχέθηκα και τα Χερουβικά της εβδομάδος του Ανδρέου Μοναχού του Αγιορείτου, που βρίσκονται στο Βιβλίο του με τον τίτλο ΙΕΡΑ ΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.
Βασίλης Κιαμηλίδης
 

Attachments

  • Χερουβικά σύντομα της εβδομάδος Ανδρέου Μοναχού Αγιορείτου.pdf
    302.1 KB · Views: 762

Αντωνης Μιχελουδακης

παλαιόν στρουθίον μονάζον
Αγαπητέ Ευθύμη χρόνια πολλά και καλά πάντοτε συνοδευόμενα με τον δυναμισμό που κρίνω ότι σε διακατέχει από την παρουσία σου στο φόρουμ.
 

Dimitri

Δημήτρης Κουμπαρούλης, Administrator
Staff member
Στον πατέρα Μάξιμο που σήμερα εορτάζει εύχομαι ο Θεός να του δίνει δύναμη και υγεία στο πολύπλευρο έργο του, ανάμεσα στα άλλα και πραγματική ομολογία καλής συνεργασίας ιερέων και ιεροψαλτών. Πάτερ Μάξιμε, χρόνια πολλά και ευλογημένα και ευχαριστούμε για την προσφορά σου στο Ψαλτολόγιον και όχι μόνο!

Και σε όσους άλλους εορτάζουν σήμερα επίσης, χρόνια πολλά και ευλογημένα. Οι Άγιοι βοήθεια και σε όλους μας.
 

Firfiris

Κωστόπουλος Ευθύμιος
Και από εμένα πολλές και εγκάρδιες ευχές στον π.Μάξιμο για φώτιση, αγιασμό και κατά Θεόν πρόοδο.

Χρόνια πολλά και ευλογημένα πάτερ!
 

ψαλμός 50ός

Ελένη Ντόβα-Χατζή
Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα π. Μάξιμε.
Εύχομαι ο Θεός να σας δίνει δύναμη, κουράγιο(να μας αντέχεται..:p), να σας φωτίζει και να οδηγείτε κι εμάς στον δρόμο Του με τις γνώσεις και τις συμβουλές σας.:):)
 

Βασίλης Κιαμηλίδης

Βασίλης Κιαμηλίδης
Πολυχρόνιον ποιήσαι Κύριος ο Θεός,
Τον Πατέρα, και Πατέρα ημών, Κύριον Κύριον Μάξιμον.
Κύριε φύλαττε αυτόν και όλους τους δικούς του
Εις Πολλά έτη !!!
Εις Πολλά έτη !!!
Εις Πολλά έτη!!! Πάτερ Μάξιμε!!!
Βασίλης Κιαμηλίδης
 

dkalpakidis

Dimitrios Kalpakidis
Σήμερα, 21 Ιανουαρίου, μνήμη του Αγίου Μαξίμου του Ομολογητού και Μαξίμου του Γραικού, εύχομαι ολόψυχα στον πανοσιολογιότατο αρχιμανδρίτη
κ. Μάξιμο Ματθαίο, Χρόνια Πολλά, καλή δύναμη από τον Θεό στο ποιμαντικό του έργο, στην Ψαλτική Τέχνη, την Λειτουργική, το Εκκλησιαστικό Τυπικό...
Ο αγαπητός πατήρ Μάξιμος προϊστάμενος του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά Πατησίων[γνωστός και ως μέλος της Επιτροπής Εκδόσεως Διπτύχων, μελετητής- συνεργάτης- αρθρογράφος του σπουδαίου περιοδικού ΣΥΜΒΟΛΗ] ως άλλος Συμεών Θεσσαλονίκης αγωνιά για την ορθή τέλεση των ακολουθιών, του ισχύοντος Τυπικού αλλά παράλληλα και του αρχαίου Ασματικού τύπου, μελετά, τολμά να προτείνει λύσεις σε διάφορα λειτουργικά προβλήματα, φωτίζει και το δικό μας νού, πάντοτε μέσα από το πνεύμα του καλού ποιμένος της Εκκλησίας.

Και πάλι Χρόνια Πολλά και εις ανώτερα!
 

Π. Δαβίδ

Γενικός συντονιστής
Και εγώ με τη σειρά μου εύχομαι στον αγαπητό και σεβαστό μας π. Μάξιμο "έτη πολλά και ευλογημένα".

Τον ευχαριστούμε για όλα όσα έχει προσφέρει στο ψαλτολόγιον και ζητάμε να μην μας ξεχνάει στο άγιο θυσιαστήριο.
 

chanendes

Ιωάννης Π. Αχιλλιάς
"Τον ευλογούντα και αγιάζοντα ημάς Κύριε φύλαττε εις πολλά (πολλά πολλά) έτη"
Πολύχρονος π. Μάξιμε! Πάντα άξιος της Ιερωσύνης σας! Να σας Χαριτώνει πλούσια ο Θεός! και... μην ξεχνάτε κι εμάς στην Προσκομιδή και το Άγιο Θυσιαστήριο...

Και να μας αξιώσει όλους ο Θεός στον Παράδεισο, εσάς μεν να λειτουργείτε στο Επουράνιο Θυσιαστήριο μαζί με τους Πατέρες των οποίων τα έργα τόσο επιμελώς μελετάτε, εμάς δε να ψάλλουμε στην Αιώνια Αυτή Λατρευτική Σύναξη μαζί με τους Αγγέλους...
 

en_elladi

Μέλος
Χρόνια πολλά π. Μάξιμε και ευλογημένα!!!
Εύχομαι να επιτελείτε πάντοτε το έργο σας!
Στέλνοντας τις ευχές μου, ζητώ και τις δικές σας ευχές!...
 
Last edited:

teofilos3

Γεώργιος Παλιούρας
π. Μάξιμε επι τα ονομαστήριά σας ,Χρόνια Πολλά και Καλά ,καλή δύναμη στο έργο σας της ιερωσύνης.
Η παρουσία σας στην μεγάλη παρέα του ψαλτολογίου ,η μεγάλη προσφορά σας με γνώσεις και πατρικές νουθεσίες,η πλατειά και ειλικρινής αγάπη με την οποία μας περιβάλλετε όλους, μας περιποιεί ιδιαίτερη τιμή και σας ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας.Δεν ξεχνάμε με πόση πατρική αγάπη και σωστή νουθεσία , "κάνοντας τον πυροσβέστη" , μας επαναφέρετε στον σωστό δρόμο ,όταν πολλές φορές εκτρεπόμαστε στις μεταξύ μας συζητήσεις.
Αισθανόμαστε ότι έχουμε τον καλό ποιμένα,ο οποίος "την ψυχήν αυτού ..."
Σας παρακαλούμε να μας μνημονεύετε στις προσευχές σας.
Γιώργος Παλιούρας
 

duodim

Δημήτρης Δημητρακόπουλος
Πάντα μου έρχονται στο νου τα λόγια ενός σεβαστού Ιερέα, όταν του ευχήθηκα για την ονομαστική του εορτή "να εύχεσθε ο Θεός να μου χαρίσει τόσα χρόνια, όσα είναι απαραίτητα για τη σωτηρία μου".
Κατά τα "ανθρώπινα" όμως Πάτερ Μάξιμε, Χρόνια σας Πολλά. Θερμές ευχαριστίες για την προσφορά σας. Έχετε το σεβασμό και την αγάπη μας.
 

Αντωνης Μιχελουδακης

παλαιόν στρουθίον μονάζον
Πατέρα Μάξιμε κομίζω θερμές ονοματικές ευχές και εόρτιες προσρήσεις.Εύχομαι να συνεχίσετε να εκπροσωπείτε επάξια το ιερατικό γένος στο φορουμ, με όπλα την αγάπη και την μόρφωση γύρω από την λατρεία της Εκκλησίας.Με εκτίμηση
 

K. Stantzos

Κυριάκος Στάντζος
Θέλω κι εγώ στην πρώτη μου δημοσίευση να ευχηθώ εκ βάθους καρδίας έτη πολλά κι ευλογημένα στον π. Μάξιμο, προϊστάμενο και πολύτιμο αρωγό μου στην ελάχιστη προσπάθεια που καταβάλλω "από ψαλτηρίου"!
Αν και τούτες τις ευχές τις εξέφρασα σήμερα στο Ναό, όπου έψαλλε σύσσωμη η χορωδία μετά του Πρωτοψάλτου, θέλω να σας ευχαριστήσω και δημόσια για τη στήριξη που μου παρέχετε και την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλετε.
Μακάρι όλα τα μέλη να τυγχάνουν τέτοιας αμέριστης συμπαράστασης από τους προϊσταμένους και συνεργάτες τους.

Υ.Γ. Δεν περιμένω αύξηση, ούτε κάτι άλλο. :D:D:D
Δόξα τω Θεώ, η σχέση μας είναι σχέση πνευματικής συνεργασίας και όχι σχέση προϊσταμένου-υπαλλήλου (τηρουμένων των αναλογιών βέβαια).
 
Top