[Ψάχνω] Πρόγραμματα

papline

Παλαιό Μέλος
και εμένα το wps με πουλάει στην εκτύπωση. Ο native εκτυπωτής του για pdf άλλες φορές μου δείχνει μόνο τα μουσικά. Σήμερα, μου έφαγε και τον τίτλο του κειμένου.

(στο example 1 το κείμενο το είχα γράψει στο office 2010 και μετά το άνοιξα με το wps και προσπάθησα να το διορθώσω. Είχε πρόβλημα στο να τοποθετήσω τους χαρακτήρες. Όταν μετά ήθελα να διορθώσω στα λόγια, το πρόγραμμα με πήγαινε από την αρχή του εγγραφου και μετά το διόρθωνε)

στο example2, όλα είναι κατεβασμένα από το papline. Λείπει ο τίτλος του κειμένου, έκανα reset όλες τις ρυθμίσεις του wps για τους τίτλους αλλά τίποτα). επίσης λειπει το κείμενο του Άξιον εστι)

υπερβολικές ευχαριστίες στον κ. Παπαδόπουλο για την υποστήριξη που μάς προσφέρει

Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει,είναι λίγο περίεργη η συμπεριφορά του wps. Εγώ στο wps το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι στην αλλαγή των γραμματοσειρών και των χρωμάτων μέσα από το ΜΚ, τα pdf εξάγονται κανονικά. Το σίγουρο είναι ότι προβλήματα που οφείλονται στο wps και δεν μπορούμε να εντοπίσουμε πότε ακριβώς εμφανίζονται δεν μπορώ να τα διορθώσω.

Γενικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ΜΚ σχεδιάστηκε για το word και λειτουργεί καλύτερα σ' αυτό, η λειτουργία του ΜΚ στο wps είναι λύση ανάγκης όταν δεν μπορούμε να έχουμε το word.
 

ixadin

Ηχάδιν
Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει,....

Γενικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ΜΚ σχεδιάστηκε για το word και λειτουργεί καλύτερα σ' αυτό, η λειτουργία του ΜΚ στο wps είναι λύση ανάγκης όταν δεν μπορούμε να έχουμε το word.

δεν χρειάζεται λύση. Απλά τυπώνεις σε άλλο εκτυπωτή, είτε στον Microsoft Print to PDF ή σε άλλο εικονικό εκτυπωτή :D
 
Το εξής πρόβλημα αποθηκεύω ένα μουσικό κείμενο χαράάά πολύ αλλά όταν το έκλεισα και το ξανά άνοιξα μερικές γραμμές γίνανε κόκκινες
αυτά είναι που σε <<σκοτώνουν>> θα εκτιμούσα πολύ αν κάποιος μέλος του φόρουμ μπορεί να βοηθήσει
 
Top