Χρόνια Πολλά (αγίου Δανιήλ)!

Γιώργος Μ.

Γιώργος Μπάτζιος
Χρόνια Πολλά σε όσους εορτάζουν σήμερα, ειδικά όμως στο σημαντικό μέλος και καλό φίλο Δανιήλ Καραμπάση, που μας χαρίζει τόσες πολλές και ωραίες ηχογραφήσεις! Ο Θεός να σε δυναμώνει, Δανιήλ, στη ζωή και τη διακονία σου.
 

ΓΙΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Παλαιό Μέλος
Μαζί με των άλλων τις ευχές δέξου και τη δικιά μου,
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ Δανιήλ, μέσα απ' την καρδιά μου!
(για πεζό ξεκίνησα, έμμετρο μου βγήκε!:wink:):D
 

Γιώργος Μ.

Γιώργος Μπάτζιος
Με την επανάληψη κατ΄ έτος των ευχών μετράμε και τα χρόνια που περνάνε.

Χρόνια πολλά στον αγαπητό φίλο και εξέχον μέλος του φόρουμ Δανιήλ Καραμπάση για την ονομαστική του εορτή!!!
 

karastamatis ioannis

Ιωάννης Καρασταμάτης
Με την επανάληψη κατ΄ έτος των ευχών μετράμε και τα χρόνια που περνάνε.

Χρόνια πολλά στον αγαπητό φίλο και εξέχον μέλος του φόρουμ Δανιήλ Καραμπάση για την ονομαστική του εορτή!!!

Σου εκφραζω και τις προσωπικες μου εγκαρδιες ευχες φιλε Δανιηλ! :)
 

Αντώνης Τίρυνθα

Παλαιό Μέλος
Χρόνια σας πολλά κύριε Δανιήλ.Να 'στε γερός και εύχομαι ότι καλύτερο στην ψαλτική σταδιοδρομία σας.
Επίσης χρόνια πολλά με υγεία και ότι καλύτερο,σε όσους άλλους εορτάζουν σήμερα.

Χρόνια πολλά και ευλογημένα!!!
 

ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ ΔΑΝΙΗΛ

Παλαιό Μέλος
Ευχαριστω για τις ευχες!!!Μιας και δεν μπορω να σας φιλεψω θα σας βαλω να ακουσετε ενα μελος που ανεβηκε απο τον ΟΦΕΛΠ..ειναι σε ηχο τεταρτο αγια και βεβαια οπως λεει και ο οφελπ του μεγιστου Πετρου!!!!!

΄΄Του δειπνου σου του μυστικου΄΄μαθημα που μετεφερε ο κ.Ιωαννης Αρβανιτης΄΄Λαοσυνακτης΄΄στην νεα μεθοδο απο χειρογραφο κωδικα της Εθνικης βιβλιοθηκης Σοφιας!!! δεν εψαλει ξανα στην νεα γραφη και εχω την πρωτοτυπια..ας μου συγχωρησει τα ατοπηματα πρωτον ο Πετρος

και δευτερον ο κ.Αρβανιτης.. Ταπεινα απο μενα συγχαρητηρια αφου χωρις αυτον δεν θα ειχε βγει παραεξω ετουτο το ομορφο μαθημα!!
Ανεβαζω και το κειμενο σε γραφη του κ.Χρηστου Τσακιρογλου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι καλες γιορτες σε ολους και καλη δυναμη στο αγιο δωδεκαημερο!!
 

Attachments

  • Του δείπνου σου Πέτρου (εξήγηση Ιωάννου Αρβανίτη).pdf
    178 KB · Views: 35
Last edited by a moderator:

tomasn54

Μέλος
Χρόνια πολλά και καλά. Δεν ξέρω αν έκανες ατοπήματα στο παραπάνω, εγώ πάντως τη φωνή σου την πάω και μου αρέσει. Νάσαι καλά.
 

Γιώργος Μ.

Γιώργος Μπάτζιος
Xρόνια πολλά (και πάλι) στον αγαπητό φίλο Δανιήλ Καραμπάση για την ονομαστική του εορτή!!!

Να είναι καλά για όσα προσφέρει στην ψαλτική, εκτός των άλλων, με τις ηχογραφήσεις του και με τις παιδαγωγικές φιλοξενίες του.
 

Σκαρμούτσος

Κωνσταντίνος
Xρόνια πολλά (και πάλι) στον αγαπητό φίλο Δανιήλ Καραμπάση για την ονομαστική του εορτή!!!

Να είναι καλά για όσα προσφέρει στην ψαλτική, εκτός των άλλων, με τις ηχογραφήσεις του και με τις παιδαγωγικές φιλοξενίες του.

«Ὕπαρ, Θεέ, βλέπει Σε νῦν ἐπὶ θρόνου,
τμηθεὶς Δανιήλ, οὐκ ὄναρ, καθὼς πάλαι».

Αποκεφαλισθείς ο Δανιήλ, Θεέ, Σε βλέπει
τώρα αληθινά, όχι στ' όνειρο όπως παλιά.

ΑΓΙΟΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ*

ΥΣΤΕΡΑ από τους Προφήτες Ναούμ (1 Δεκ.), Αββακούμ (2 Δεκ.), Σοφονία (3 Δεκ.), Αγγαίο (16 Δεκ.) εορτάζεται σήμερα η μνήμη και του Προφήτου Δανιήλ και των τριών παίδων Ανανίου, Αζαρίου και Μισαήλ. Μετά την πολιορκία και εν συνεχεία άλωση της Ιερουσαλήμ το 587 π.Χ. από τον βασιλιά των Ασσυρίων και των Βαβυλωνίων Ναβουχοδονόσορα Β' (605-562 π.Χ.) οι Ιουδαίοι αιχμαλωτίστηκαν, ξεριζώθηκαν από την γη τους και μεταφέρθηκαν στην Βαβυλώνα και άλλους τόπους (η εξορία τους αυτή ονομάστηκε «μετοικεσία»). Ο μακαριστός Προφήτης Δανιήλ απήχθη μαζί και με άλλους νέους αιχμάλωτος στην Βαβυλώνα. Εκεί προσελήφθη στην βασιλική αυλή και έλαβε βαβυλωνιακή μόρφωση, ενώ χάριτι Θεού απέκτησε το θείο χάρισμα της εξηγήσεως των ονείρων, το οποίο μάλιστα και θριάμβευσε με την εξήγηση ενός σπουδαίου ονείρου του Ναβουχοδονόσορος. Έτσι ο Δανιήλ απέκτησε στο βασίλειο την φήμη μεγάλου σοφού. Μετά τον θάνατο του Ναβουχοδονόσορος, φαίνεται ότι επί των διαδόχων εκείνου Ευειλμερωδάχ, Νεριγλισσάρ και Ναβοννήδου παραγωνίστηκε. Όμως αργότερα διά του Βαλτάσσαρ ανέλαβε πάλι υψηλά αξιώματα, αφού με την εξήγηση μιας μυστηριώδους γραφής προείπε σ' αυτόν την επικείμενη καταστροφή της βαβυλωνιακής μοναρχίας από τους Μήδους και τους Πέρσες. Ο Δανιήλ έλαβε ύπατο αξίωμα και επί βασιλέως Δαρείου του Μήδου. Ωστόσο, το περιβάλλον του Δαρείου ζηλοτύπησε εναντίον του και επέτυχε να αποσπάσει διαταγή του βασιλιά να ριχθεί ο Προφήτης σε λάκκο λεόντων. Ο Θεός όμως έσωσε τον πιστό δούλο του και τελικά ρίχθηκαν στον λάκκο οι κατήγοροί του και κατασπαράχθηκαν από τα θηρία. Ο Δανιήλ έζησε από την αρχή την δραματική αιχμαλωσία του έθνους του από τους Βαβυλωνίους, καθώς και την αποκατάστασή του αργότερα˙ ήταν δε προστάτης του έθνους του στην Βαβυλώνα, όπως άλλοτε ο Ιωσήφ στην Αίγυπτο. Ύστερα από δική του μεσιτεία οι τρεις παίδες Ανανίας, Αζαρίας και Μισαήλ (στην Βαβυλώνα έλαβαν τα χαλδαϊκά ονόματα Σεδράχ, Μισάχ και Αβδεναγώ), νέοι Ιουδαίοι αιχμάλωτοι και αυτοί, κατέστησαν επιστάτες του βασιλείου. Όμως, επειδή εξουδένωσαν την εικόνα την χρυσή, την οποία έστησε ο Ναβουχοδονόσορ, και δεν την προσκύνησαν, ρίχθηκαν σε επταπλασίως πυρακτωθείσα κάμινο. Όμως ενώ βρίσκονταν μέσα στην κάμινο, δροσιζόμενοι από άγγελο Κυρίου και παραμένοντες αβλαβείς, έψαλλαν και ευλογούσαν τον Θεό διατυπώνοντας τον παγκόσμιο ύμνο και συγκαλώντας όλα τα κτίσματα σε δοξολογία του Θεού («Αἴνον τὸν παγκόσμιοv καὶ πολυΰμvητον ᾄδουσι, Παῖδες οἱ τρεῖς, μέσοv τῆς καμίνου, θαυμαστῶς δροσιζόμενοι», τροπάριο εκ της γ' ωδής του κανόνος). Ο ύμνος αυτός των τριών παίδων ψάλλεται σήμερα στην εκκλησία κατά τον Εσπερινό του Αγίου και Μεγάλου Σαββάτου σε ήχο πρώτο.

ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΑ ΔΑΝΙΗΛ ΚΑΡΑΜΠΑΣΗ - ΠΕΝΤΕ ΕΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΨΑΛΤΟΛΟΓΙΟΝ!

ΟΜΩΣ, την σημερινή ημέρα εορτάζει δισσώς και ο καλός φίλος, μέγιστος εν ιεροψάλταις, Δανιήλ Καραμπάσης (πρωτοψάλτης Ι. Ν. Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης Πετραλώνων). Πρώτον μεν διότι άγει φιλαγίως τα ονομαστήριά του, δεύτερον δε επειδή σήμερα συμπληρώνονται πέντε έτη από την εγγραφή του στο φόρουμ του Ψαλτολογίου με πολύ σημαντική προσφορά σε αυτό και στην ψαλτική κοινότητα γενικότερα. Προσωπικώς, του εύχομαι έτη πολλά, υγεία και καλό Παράδεισο. Επισυνάπτω ως δώρο για την εορτή του τέσσερα εκπληκτικά ηχητικά αρχεία, τα οποία αποτελούν απόδειξη όχι μόνο του θαυμασίου φωνητικού χαρίσματος που έχει ο Δανιήλ, αλλά και του χαρίσματος της μουσικοσυνθέσεως (η μουσική είναι δικής του εμπνεύσεως)! Τα ψυχωφελέστατα ποιήματα είναι από το παιδικό βιβλίο του Αγγέλου Χρυσομάλλη «Στου Βασίλη το περιβόλι, Κάλαμος 2011» (συνημμένως το εξώφυλλο). Τέλος, εύχομαι φιλικά σε όλους ο Θεός να μας αξιώσει «φθάσαι καὶ ἐπὶ τὴν κυρίαν καὶ σεβασμίαν ἡμέραν τῶν γεvεθλίων Χριστοῦ, τοῦ παρέχοντος ἡμῖν ἱλασμὸv ἁμαρτιῶv καὶ τὸ μέγα ἔλεος».

Υγ. Το πιο συγκινητικό τραγούδι: «Σπουδή στον αμφίβραχυ»...
____________________
* Τα ως άνω αγιοβιογραφικά και ιστορικά στοιχεία αποτελούν περιληπτική σύνθεση διαφόρων πηγών.
 

Attachments

  • Άγγελος Χρυσομάλλης,Στου Βασίλη το περιβόλι, Κάλαμος 2011.jpg
    3.8 MB · Views: 10
  • Προς Εμμαούς, Καραμπάσης.mp3
    11.9 MB · Views: 50
  • Σπουδή στον αμφίβραχυ, Καραμπάσης.mp3
    7.2 MB · Views: 34
  • Ταπεινοφροσύνη, Καραμπάσης.mp3
    4.7 MB · Views: 23
  • Το λιμάνι του Θεού, Καραμπάσης.mp3
    5.5 MB · Views: 22
Last edited:

ΦΩΤΙΟΣ ΚΕΡΜΕΛΙΔΗΣ

Παλαιό Μέλος
Εις πολλά τα έτη σου,ευλογημένα,προσοδοφόρα,ειρηνικά,ελπιδοφόρα.πλουσιοπάροχα,αγαπημένα,θελκτικά-από όλες τις απόψεις,facebook και βάλε...:D-,ομονοούντα και ευτυχή αδελφέ....
 

ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ ΔΑΝΙΗΛ

Παλαιό Μέλος
«Ὕπαρ, Θεέ, βλέπει Σε νῦν ἐπὶ θρόνου,
τμηθεὶς Δανιήλ, οὐκ ὄναρ, καθὼς πάλαι».

Αποκεφαλισθείς ο Δανιήλ, Θεέ, Σε βλέπει
τώρα αληθινά, όχι στ' όνειρο όπως παλιά.

ΑΓΙΟΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ*

ΥΣΤΕΡΑ από τους Προφήτες Ναούμ (1 Δεκ.), Αββακούμ (2 Δεκ.), Σοφονία (3 Δεκ.), Αγγαίο (16 Δεκ.) εορτάζεται σήμερα η μνήμη και του Προφήτου Δανιήλ και των τριών παίδων Ανανίου, Αζαρίου και Μισαήλ. Μετά την πολιορκία και εν συνεχεία άλωση της Ιερουσαλήμ το 587 π.Χ. από τον βασιλιά των Ασσυρίων και των Βαβυλωνίων Ναβουχοδονόσορα Β' (605-562 π.Χ.) οι Ιουδαίοι αιχμαλωτίστηκαν, ξεριζώθηκαν από την γη τους και μεταφέρθηκαν στην Βαβυλώνα και άλλους τόπους (η εξορία τους αυτή ονομάστηκε «μετοικεσία»). Ο μακαριστός Προφήτης Δανιήλ απήχθη μαζί και με άλλους νέους αιχμάλωτος στην Βαβυλώνα. Εκεί προσελήφθη στην βασιλική αυλή και έλαβε βαβυλωνιακή μόρφωση, ενώ χάριτι Θεού απέκτησε το θείο χάρισμα της εξηγήσεως των ονείρων, το οποίο μάλιστα και θριάμβευσε με την εξήγηση ενός σπουδαίου ονείρου του Ναβουχοδονόσορος. Έτσι ο Δανιήλ απέκτησε στο βασίλειο την φήμη μεγάλου σοφού. Μετά τον θάνατο του Ναβουχοδονόσορος, φαίνεται ότι επί των διαδόχων εκείνου Ευειλμερωδάχ, Νεριγλισσάρ και Ναβοννήδου παραγωνίστηκε. Όμως αργότερα διά του Βαλτάσσαρ ανέλαβε πάλι υψηλά αξιώματα, αφού με την εξήγηση μιας μυστηριώδους γραφής προείπε σ' αυτόν την επικείμενη καταστροφή της βαβυλωνιακής μοναρχίας από τους Μήδους και τους Πέρσες. Ο Δανιήλ έλαβε ύπατο αξίωμα και επί βασιλέως Δαρείου του Μήδου. Ωστόσο, το περιβάλλον του Δαρείου ζηλοτύπησε εναντίον του και επέτυχε να αποσπάσει διαταγή του βασιλιά να ριχθεί ο Προφήτης σε λάκκο λεόντων. Ο Θεός όμως έσωσε τον πιστό δούλο του και τελικά ρίχθηκαν στον λάκκο οι κατήγοροί του και κατασπαράχθηκαν από τα θηρία. Ο Δανιήλ έζησε από την αρχή την δραματική αιχμαλωσία του έθνους του από τους Βαβυλωνίους, καθώς και την αποκατάστασή του αργότερα˙ ήταν δε προστάτης του έθνους του στην Βαβυλώνα, όπως άλλοτε ο Ιωσήφ στην Αίγυπτο. Ύστερα από δική του μεσιτεία οι τρεις παίδες Ανανίας, Αζαρίας και Μισαήλ (στην Βαβυλώνα έλαβαν τα χαλδαϊκά ονόματα Σεδράχ, Μισάχ και Αβδεναγώ), νέοι Ιουδαίοι αιχμάλωτοι και αυτοί, κατέστησαν επιστάτες του βασιλείου. Όμως, επειδή εξουδένωσαν την εικόνα την χρυσή, την οποία έστησε ο Ναβουχοδονόσορ, και δεν την προσκύνησαν, ρίχθηκαν σε επταπλασίως πυρακτωθείσα κάμινο. Όμως ενώ βρίσκονταν μέσα στην κάμινο, δροσιζόμενοι από άγγελο Κυρίου και παραμένοντες αβλαβείς, έψαλλαν και ευλογούσαν τον Θεό διατυπώνοντας τον παγκόσμιο ύμνο και συγκαλώντας όλα τα κτίσματα σε δοξολογία του Θεού («Αἴνον τὸν παγκόσμιοv καὶ πολυΰμvητον ᾄδουσι, Παῖδες οἱ τρεῖς, μέσοv τῆς καμίνου, θαυμαστῶς δροσιζόμενοι», τροπάριο εκ της γ' ωδής του κανόνος). Ο ύμνος αυτός των τριών παίδων ψάλλεται σήμερα στην εκκλησία κατά τον Εσπερινό του Αγίου και Μεγάλου Σαββάτου σε ήχο πρώτο.

ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΑ ΔΑΝΙΗΛ ΚΑΡΑΜΠΑΣΗ - ΠΕΝΤΕ ΕΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΨΑΛΤΟΛΟΓΙΟΝ!

ΟΜΩΣ, την σημερινή ημέρα εορτάζει δισσώς και ο καλός φίλος, μέγιστος εν ιεροψάλταις, Δανιήλ Καραμπάσης (πρωτοψάλτης Ι. Ν. Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης Πετραλώνων). Πρώτον μεν διότι άγει φιλαγίως τα ονομαστήριά του, δεύτερον δε επειδή σήμερα συμπληρώνονται πέντε έτη από την εγγραφή του στο φόρουμ του Ψαλτολογίου με πολύ σημαντική προσφορά σε αυτό και στην ψαλτική κοινότητα γενικότερα. Προσωπικώς, του εύχομαι έτη πολλά, υγεία και καλό Παράδεισο. Επισυνάπτω ως δώρο για την εορτή του τέσσερα εκπληκτικά ηχητικά αρχεία, τα οποία αποτελούν απόδειξη όχι μόνο του θαυμασίου φωνητικού χαρίσματος που έχει ο Δανιήλ, αλλά και του χαρίσματος της μουσικοσυνθέσεως (η μουσική είναι δικής του εμπνεύσεως)! Τα ψυχωφελέστατα ποιήματα είναι από το παιδικό βιβλίο του Αγγέλου Χρυσομάλλη «Στου Βασίλη το περιβόλι, Κάλαμος 2011» (συνημμένως το εξώφυλλο). Τέλος, εύχομαι φιλικά σε όλους ο Θεός να μας αξιώσει «φθάσαι καὶ ἐπὶ τὴν κυρίαν καὶ σεβασμίαν ἡμέραν τῶν γεvεθλίων Χριστοῦ, τοῦ παρέχοντος ἡμῖν ἱλασμὸv ἁμαρτιῶv καὶ τὸ μέγα ἔλεος».


____________________
* Τα ως άνω αγιοβιογραφικά και ιστορικά στοιχεία αποτελούν περιληπτική σύνθεση διαφόρων πηγών.

Ευχαριστω φιλε Γιωργο και σενα φιλε Κωστα και Φωτη για τις ευχες!!! και ολους τους φιλους του φορουμ!!!Ειμαι στο σπιτι με γριπη ζορικια!!!!!πολυ ωραια τα οσα εγραψε ο Σκαρμουτσος ο Κωστας!!!να πω πως δεν ειμαι μουσικοσυνθετης βεβαιως βεβαιως απλως στο κεφαλι μου στριφογυριζουν πολλα και διαφορα και μολις δω στιχο παω και τα κολαω επανω..Για το χατηρι του Κωστα τα ηχογραφησα και κατοπιν για την ανηψια μου που ειναι κατηχητρια...Ευχομαι σε ολους καλες γιορτες!!!!!!!!!!!!!


Χτες βραδυ στο τζακι.
.που βραδυασα μονος
στοχαστηκα ταχα
πως γυρισε ο χρονος....
τα γερικα χερια
παιδιαστικα γιναν
και τ ασπρα μαλλια μου
μεταξυ και κεινα

Στης μανας τον κορφο
κοιμομουν αγαλλι
γλυκο παραμυθι
γροικωντας και παλι

Χθες βραδυ Χριστε μου
ξαναγινα παλι
δικο σου αγγελου δι
σ ολοθερμη αγκαλη
χθες στο τζακι
ξανανιωσα λιγο
πριν τ αρμενα υψωσω
για παντα να φυγω

..........................................
Την καρδια
τι βαρια
συννεφα πλακωσανε στην πορεια προς την Εμμαους
καταχνια μια γωνια τις ελπιδες εθαψε τωρα ο πονος κλαιει τους αδελφους

ξαφνου την βαθια οδυνη
ταραξε ενα φως δειλα
καποιος ξενος στην γαληνη
τους βυθιζει σαν μιλα
τι παραξενη η συντροφια του
πως τους μαγευει μυστικα
καθε ανθος στο περασμα του
μυριες ευωδιες σκορπα
με το πνευμα φτερωμενο με τα βηματα αλαφρα
πως φλεγεται η καρδια!!!!!

Την καρδια
τι βαρια
συννεφα πλακωσανε στην πορεια προς την Εμμαους
καταχνια μια γωνια τις ελπιδες εθαψε τωρα ο πονος κλαιει τους αδελφους

Μεινον μεθ ημων Χριστε μας
τωρα που γειρε το φως
βλογησε μας λατρευτε μας
και το δειπνο της νυκτος
στους θλιμμενους την εγερσιν σου
πριν να χαραξει αυτη η βραδια
θα κυριξουμε θυμησου
Δοξασμενε Βασιλια
με το πνευμα φτερωμενο με τα βηματα αλαφρα
πως φλεγεται η καρδια!!!!!

Την καρδια
τι βαρια
συννεφα πλακωσανε στην πορεια προς την Εμμαους
καταχνια μια γωνια τις ελπιδες εθαψε τωρα ο πονος κλαιει τους αδελφους
 
Last edited:
Φίλε μου καλέ Δάνο σου εύχομαι μέσα απ΄ τήν καρδιά μου Χρόνια πολλά να χαίρεσαι το όνομα και την οικογένεια σου.

Ανεβάζω για όλους τους φίλους που σε εκτιμάνε σαν ψάλτη και είναι πολλοί αυτοί το σε υμνούμεν που είπες φέτος στην πανήγυρη μου.

Εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους Χρόνια Πολλά και καλά Χριστούγεννα.
 

Attachments

  • Σε υμνούμεν πλ.δ'.WMA
    1.1 MB · Views: 18

Μανώλης Παπαδάκης

Πρωτοψάλτης Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Εξω Μουλιανών
Αγαπητέ μας Δάνο σου εύχομαι κι εγώ με την σειρά μου έτη πολλά και καρποφόρα! Καλές γιορτές και περαστικά σου!

Ο φίλος σου Μανώλης ο Κρης.
 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΛΙΑΚΟΣ

Ο Χριστός δέν φορούσε φίμωτρο.
Αγαπητέ εν Χριστώ αδελφέ Δανιήλ εύχομαι και προσεύχομαι πρεσβείαις του προφήτου ο Κύριος να σε ευλογή πάντοτε με την οικογένειά σου και να σε φωτίζη στήν οδόν της Αληθείας!
Καλό παράδεισο και καλήν απολογία!
 
Last edited:

Γιώργος Μ.

Γιώργος Μπάτζιος
Χρόνια Πολλά (πάλιν και πολλάκις) φίλε Δάνο, άξιε εργάτη του αναλογίου και ψυχή μάλαμα!

ΥΓ Κάνω μόνος μου την εισαγωγή:

Ευχαριστω για τις ευχες!!!Μιας και δεν μπορω να σας φιλεψω θα σας βαλω να ακουσετε...
:):):)
 

Γιώργος Μ.

Γιώργος Μπάτζιος
Στον άρχοντα Δανιήλ Καραμπάση, πιο πολύ αδελφό μου παρά συνάδελφό μου, (πάλιν και πολλάκις) εκφράζω τις ολόθερμες ευχές για τη γιορτή του!
Ο Θεός να σου πολλαπλασιάζει το τάλαντο, Δάνο, με τις ευχές του προφήτη Δανιήλ και της αγίας Αικατερίνης, ώστε και Εκείνον να δοξάζεις και το εκκλησίασμα να μυσταγωγείς και εμάς να βοηθάς στην ψαλτική!
 

Γιώργος Μ.

Γιώργος Μπάτζιος
Δανιήλ, σε χάσαμε. Πού είναι οι ηχογραφήσεις που μας ανέβαζες;
(Βρήκα ευκαιρία να το πω, σήμερα που γιορτάζεις!)

Να σε χαιρόμαστε, αδελφέ μου, και πάντα να ψάλλεις έτσι ωραία και κατανυκτικά προς δόξαν του Θεού!
 
Top