Εκδήλωση της Χορωδίας του Συλλόγου Ιεροψαλτών Θεσσαλονίκης "Αγ. Ιωάννης ο Δαμασκηνός".

Ενημερώνω τους αγαπητούς φίλους και συναδέλφους του φόρουμ για τη φετινή εορταστική εκδήλωση της Χορωδίας του Συλλόγου Ιεροψαλτών Θεσσαλονίκης "Αγ. Ιωάννης ο Δαμασκηνός" την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας, στις 7:00 μ.μ.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης και υπό τις ευλογίες των Ι. Μητροπόλεων Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς και Λαγκαδά, ενώ το χορό διευθύνει ο Άρχων Μουσικοδιδάσκαλος της Μ.Χ.Ε. Πασχάλης Μάνος.

Συνημμένα: πρόσκληση, αφίσα και δίπτυχο με το πρόγραμμα της εκδήλωσης, σύντομο ιστορικό του Συλλόγου, καθώς και το βιογραφικό του χοράρχη.
 

Attachments

  • 2ptyxo (21X21)_EXO.jpg
    2ptyxo (21X21)_EXO.jpg
    775 KB · Views: 40
  • 2ptyxo (21X21)_MESA.jpg
    2ptyxo (21X21)_MESA.jpg
    596.7 KB · Views: 54
  • afisa.jpg
    afisa.jpg
    754.6 KB · Views: 8
  • prosklisi.jpg
    prosklisi.jpg
    334.1 KB · Views: 15

Nikos L.

Παλαιό Μέλος
θα ήθελα, όταν πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, ηχογράφηση του "εκ χειλέων των αγγέλων".
 
Ευχαρίστως να ανεβάσω όλα τα μέλη, για την πληρότητά του αρχείου στο Ψαλτολόγιο. Ελπίζω να είναι καλή ηχογράφηση (η δική μου δηλ.). Είναι δύσκολο να συμμετέχεις στη χορωδία και ταυτόχρονα να πετύχεις καλό σημείο για το ... μηχανάκι. :).

Ειδικά για τον ύμνο του Σωματείου υπάρχει η ηχογράφησή του στην περυσινή αντίστοιχη εκδήλωση http://analogion.com/forum/showthread.php?t=24897, αλλά και ξεχωριστό θέμα στην υποενότητα της Χορωδίας http://analogion.com/forum/showthread.php?t=18397.
 

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ

Παλαιό Μέλος
θα ήθελα, όταν πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, ηχογράφηση του "εκ χειλέων των αγγέλων".
Από παλαιότερη ηχογράφηση συναυλιακής εκδήλωσης, που δόθηκε στα πλαίσια "των Δημητρίων":



Διευθύνουν: στο Α' μέρος ο Πρωτοψάλτης του Καθεδρικού Ι. Ναού Τ. Προδρόμου, της Ι. Μ. Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως, κ. Δ. Κακανάς και στο Β' μέρος ο τ. Πρωτοψάλτης του Μητροπολιτικού Ι. Ναού Αγίου Γεωργίου, της Ι. Μ. Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως και Μουσικοδιδάσκαλος κ Θρασύβουλος Παπανικολάου.
 
Υπενθυμίζω τη σημερινή εμφάνιση της χορωδίας, για όσους μπορούν να παρευρεθούν.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά, όπως είναι προγραμματισμένη, παρά τις δυσκολίες που πιθανόν προκαλεί στις μετακινήσεις η σημερινή απεργία.
 
Top