Αγρυπνία Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στην Ι.Μ. Ξηροποτάμου, με τον δ. Διονύσιο, τμήμα πρώτο...
Αγρυπνία Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στην Ι.Μ. Ξηροποτάμου, με τον δ. Διονύσιο, τμήμα πρώτο. Δεν γνωρίζω χρονολογία, ούτε εάν έχει "ανέβει" ξανά στο Ψαλτολόγιον.
Ε.Γ.
Ταυτόχρονη επισήμανση... 22:26...
Δεν τα ανέβασα τελικά χθές γιατί τα ανέβασε πολύ καθαρότερα ο κ. Γιαννόπουλος, τον οποίο και ευχαριστώ θερμά. Αλήθεια, ήταν η μήτρα καλύτερη ή έγινε πολλή δουλειά στην επεξεργασία και για αυτό το τόσο καθαρό αποτέλεσμα χωρίς να χάνονται οι αρμονικές;Ο κ. Γιαννόπουλος μπερδεύτηκε λίγο γιατί το υλικό προέρχεται από κασέτα που έχει Φιρφιρή. Απλώς, στην άλλη όψη έχει άλλα πράγματα. Έχει πέσει και στα δικά μου χέρια αυτή η κασέτα και θα ανεβάσω απόψε, λίγο αργότερα, όμως, τα ψαλλόμενα από τον διακο-Διονύση Φιρφιρή.
Δεν τα ανέβασα τελικά χθές γιατί τα ανέβασε πολύ καθαρότερα ο κ. Γιαννόπουλος, τον οποίο και ευχαριστώ θερμά. Αλήθεια, ήταν η μήτρα καλύτερη ή έγινε πολλή δουλειά στην επεξεργασία και για αυτό το τόσο καθαρό αποτέλεσμα χωρίς να χάνονται οι αρμονικές;
Να φανταστώ τότε πως το ψηφιοποιήσατε με mini disc; Μου θυμίζει πολύ τον κάπως μεταλλικό ήχο της εγγραφής σε αυτό... Πολύ ωραίος και καθαρός ήχος!Δεν έκανα καθόλου επεξεργασία (που χρόνος, απλά ψηφιοποίησα την κασέτα.
Τελικά στο β' μέρος δεν είναι ο Φιρφιρής;
Ε.Γ.
Να φανταστώ τότε πως το ψηφιοποιήσατε με mini disc; Μου θυμίζει πολύ τον κάπως μεταλλικό ήχο της εγγραφής σε αυτό... Πολύ ωραίος και καθαρός ήχος!
Ναι, ο γέροντας είναι στο β' μέρος! Πολύ χαρακτηριστική η φωνή του. Κι εγώ είχα πάρει από ένα φίλο την κασέτα αυτή με την επιγραφή Φιρφιρής-Πανήγυρις Ξηροποτάμου και ακούγοντας είδα πως μόνο στη μια πλευρά είχε Φιρφιρή...
Μπα! Ο δικός μου είναι ο Δ.Κ., Κύπριος που σπούδαζε στην Αθήνα...ο δικός μου φίλος, είναι ο Ν. Χ. χειροτονήθηκε πριν 2 χρόνια... Μου είχε δώσει μάλλον την ίδια κασσέτα...
ο δικός μου φίλος, είναι ο Ν. Χ.
Μπα! Ο δικός μου είναι ο Δ.Κ.,
ο δικός μου φίλος είναι ο Ν. Χ.
Μπα! Ο δικός μου είναι ο Δ.Κ.
Ναι, ο γέροντας είναι στο β' μέρος! Πολύ χαρακτηριστική η φωνή του...
Μπορεί ο Ν.Χ να γνωρίζεται με τον Δ.Κ![]()