Ευχαριστούμε πολύ διάκο για το σπάνιο αυτό βιβλίο (και το Σταύρο για την ...εμπέδωση)!
Καί οἱ 277-278.Μόλις διαπίστωσα ότι λείπουν οι σελίδες 273-274 που περιλαμβάνουν τα κεκραγάρια του πλ. β ήχου...
Δ.
π. Μάξιμος;51518 said:Καί οἱ 277-278.
Καί τόν Ἀκάθιστο καί δοξολογία Μισαηλίδου καί ἄλλες ἐνδιαφέρουσες προσθῆκες καί κάτι διφωνίες... (ἐντάξει στόν ἔξω διπλασμό...).Το σύντομον είναι ξεχωριστό τεύχος και περιλαμβάνει και τους δύο παρακλητικούς κανόνες και -αν δεν κάνω λάθος- ένα Άξιόν εστιν.
Δ.
Στην με κάποιου τύπου αρμονία δοξολογία του Μισαηλίδη αναφέρεται ο Κ. Καλοκύρης στο περί Ι. Σακελλαρίδη έργο του λέγοντας ότι ίσως ο Σ. πήρε ιδέες από αυτήν.
Εντύπωση πάντως μου προκαλεί η διάδοση και χρήση του βιβλίου παρά τη μη έγκρισή του από το Πατριαρχείο.
...παρά τη μη έγκρισή του από το Πατριαρχείο.
Εν αντιθέσει με το Εγχειρίδιον του Μελετίου Σισανίου το οποίο ενέκρινε βεβαίως βεβαίως το Πατριαρχείο...
Αγαπητέ αυτός ήταν Μητροπολίτης... καταλαβαίνεις.
Δεν το έγραψα τυχαία
Στην με κάποιου τύπου αρμονία δοξολογία του Μισαηλίδη αναφέρεται ο Κ. Καλοκύρης στο περί Ι. Σακελλαρίδη έργο του λέγοντας ότι ίσως ο Σ. πήρε ιδέες από αυτήν.
Εντύπωση πάντως μου προκαλεί η διάδοση και χρήση του βιβλίου παρά τη μη έγκρισή του από το Πατριαρχείο.
υγ Το έχεις δει αυτό; Δεν συμφωνώ με τον Χατζηγιακουμή ότι σύντομα χερουβικά του Φωκαέως είναι «εξωτερικά» (αργά ναι όπως και τα κοινωνικά των κυριακών) αλλα γενικά αλήθεια λέει ο άνθρωπος, νομίζω
Να υποθέσουμε ότι τυγχάνεις εις εκ των κληρονόμων ;Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα αυτού του Αναστασιματαρίου από κάποιο πρόσωπο ή βιβλιοθήκη. Ευχαριστώ.